BACK TO ALL

Circulo Co - 3η Γιορτή, 23 Αυγούστου 2013

Το Circulo, γιορτάζει τον 3ο χρόνο λειτουργίας του με την καθιερωμένη γιορτή, την  Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 στην παραλία της Καραθώνας. Η Γιορτή που έγινε θεσμός με την συμμετοχή και στήριξη χιλιάδων ανθρώπων τα τελευταία 2 χρόνια, έρχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο γνωστό σημείο της παραλίας Καραθώνα στο Ναύπλιο. Ακριβώς πάνω στην θάλασσα!!

Η μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού
Την σκυτάλη, από το περσινό μεγαλειώδες γλέντι που μας προσέφεραν ο Γιάννης Χαρούλης, οι Imam Baildi και οι Pure Seconds, παίρνουν ο λατρεμένος Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο μαγευτικός Παύλος Παυλίδης με τους B-Movies!
Την συναυλία θα ανοίξουν δύο αξιόλογες και πολλά υποσχόμενες μπάντες με άμεση σχέση με την περιοχή μας. Οι The Mighty N και οι Halfnoteοι pure seconds.
Με μία εντυπωσιακή παραγωγή αντίστοιχη της καλλιτεχνικής εμβέλειας των δύο καταξιωμένων δημιουργών αλλά και των χιλιάδων φίλων που αναμένεται να πλημμυρίσουν και φέτος την παραλία, ελάτε να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές και μοναδικές συγκινήσεις στην μεγαλύτερη ανοιχτή-ελεύθερη μουσική απόδραση και του φετινού καλοκαιριού!

Μια γιορτή με ιστορία
Το Circulo, διοργανώνει την μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού, που τείνει να γίνει θεσμός. Όσοι από εμάς βρέθηκαν στην Καραθώνα, την μαγευτική βραδιά της 25ης Αυγούστου 2011, στην 1η Γιορτή Circulo Cooperativa με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και την 24η Αυγούστου 2012 με τον Γιάννη Χαρούλη, σίγουρα θα περιμένουν να ζήσουν πάλι κάτι ανάλογο.

Πώς θα πας
Η μετακίνηση από το Ναύπλιο στην Παραλία Καραθώνα θα γίνεται με λεωφορεία την Παρασκευή 23 Αυγούστου από τις 19:00 το απόγευμα.
Αφετηρία: Πλατεία Τριών Ναυάρχων (Λ. Συγγρού)
Δρομολόγια: 19:15 & 20:15
Τιμή εισιτηρίου (one way) 1€

Τι θα βρεις
Θα υπάρχουν σημεία εξυπηρέτησης από όπου θα μπορείς να προμηθευτείς:
Νερό 0,50l: 0,50€
Αναψυκτικά: 2€
Μπύρα Heineken 0,40l / Τσίπουρο / Κρασί: 3€
Μοχίτο: 5€
Σουβλάκια: 1.50€

Ώρα Έναρξης
19:00

Είσοδος
Ελεύθερη
 

Circulo3Giorti670N1.jpg

37.5446, 22.8214