BACK TO ALL

Τάνια Τσανακλίδου - Μείναν τα τραγούδια μόνα, 8 & 9 Ιουλίου 2016

Αυτό που κάνει μια θεατρική παράσταση μοναδική, πέραν της καλλιτεχνικής της αξίας, είναι το γεγονός ότι δεν καταγράφεται, παρά μονάχα, στο νου και την καρδιά μας. Κι έπειτα η μνήμη κάνει τις επιλογές της. Μπερδεύει πρόσωπα και ρόλους, γεμίζει τις σιωπές με προσωπικές ιστορίες. Ξεχνάμε πώς ακριβώς ήταν η πλοκή, γεμίζουν σκιές οι εικόνες. Ο χρόνος έχει παγώσει. Στιγμές μονάχα και εικόνες γεμάτες σκιές σε παλιές φωτογραφίες.

Και, ξαφνικά,ακούς ένα τραγούδι απο εκείνη την παράσταση, που αμυδρά θυμάσαι και να την η Μελίνα ολοζώντανη, να ανεβαίνει την σκάλα απ' το Υπόγειο στο φεγγάρι!
Ξαναγυρνούν οι ηθοποιοί στους ρόλους τους και ξαναστήνεται η σκηνή. Μόνα τους, ολομόναχα τα τραγούδια, όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα ζωντανεύουν πρόσωπα μυθικά και ιστορίες, που ενα βράδυ κάτω απ' τ' άστρα εξομολογήθηκαν οι άνθρωποι στους θεούς τους.

Παίζουν
Τάκης Φαραζής, Γιάννης Παπαζαχαριάκης, Παναγιώτης Τσεβάς, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Τάσος Μισυρλής

Ενορχήστρωση
Γιάννης Παπαζαχαριάκης

Σχεδιασμός - επιμέλεια ήχου
Παναγιώτης Πετρονικολός

Σχεδιασμός - επιμέλεια φωτισμού
Περικλής Μαθιέλης
 

Ώρα έναρξης
21:30

Χώρος εκδήλωσης
Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

Τιμές εισιτηρίων
​20€
10€ (Φοιτητικό)
5€ (Άνεργοι-A.μεΑ.)

Έναρξη πρoπώλησης
30 Μαΐου 2016

Εισιτήρια
- Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια on line εδώ
- Αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο αγοράς των εισιτηρίων μπορείτε να δείτε εδώ

Εκδοτήρια
Τα κεντρικά εκδοτήρια Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου βρίσκονται Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου), ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00-17:00, Σάββατο: 9:00-15:00.
Εκδοτήρια εισιτηρίων λειτουργούν σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων, ανοίγουν δύο ώρες πριν την ώρα έναρξης των παραστάσεων και εξυπηρετούν μόνο την παράσταση της ημέρας.

EPIDAVRO.jpg