BACK TO ALL

Τριανόν, "Ο Παπουτσωμένος Γάτος", 29 Οκτωβρίου 2016

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις» βρίσκονται για μία ακόμη φορά στο Ναύπλιο και παρουσιάζουν την παράσταση «Ο Παπουτσωμένος Γάτος», στο θέατρο «Τριανόν», το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 17:30 & στις 19:30 το απόγευμα (2 παραστάσεις).

Ένας από τους αγαπημένους ήρωες τον παιδιών έρχεται στη σκηνή για να παίξει μαζί μας και να μας παρασύρει στο παραμύθι του. Στην παράστασή, ο παπουτσωμένος γάτος αναλαμβάνει να διασκεδάσει τα παιδιά στη νέα παραγωγή της θεατρικής εταιρίας Μέθεξις.

Υπόθεση
Μια διαδραστική παράσταση με πολύ μουσική, που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να βοηθήσουν τον παπουτσωμένο γάτο να φέρει εις πέρας το σχέδιο του. Ένα σχέδιο πολύ δύσκολο, αφού πρέπει να μετατρέψει το φτωχό αφεντικό του, το Γιωργάκη σε πρίγκιπα μέσα σε τρεις ημέρες. Ο μόνος τρόπος είναι να ερωτευθεί η πριγκίπισσα τον Γιωργάκη. Θα τα καταφέρει να μετατρέψει και να βελτιώσει τη ζωή του μυλωνά;
Ο παπουτσωμένος γάτος δίνει ένα μάθημα ελπίδας, σκέψης, επιτυχίας, αγάπης, αλληλεγγύης  προς τον διπλανό μας και ειλικρίνειας.

Πρωταγωνιστούν
Χρήστος Τριπόδης, Ειρήνη Ψυχράμη, Κατερίνα Ζιώγου, Δημήτρης Ζωγραφάκης, Αλέξανδρος Σαριπανίδης και ο Παναγιώτης Καρμάτης.

Συντελεστές
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Τριπόδης Χρήστος 
Διασκευή Σκηνοθεσία: Μάνος Τσότρας
Μουσική : Μιχάλης Τριπόδης
Πιάνο: Ελένη Μπάρλα
Βιολί: Νίκος Σκαφίδας
Κιθάρα: Μιχάλης Τριπόδης
Κιθάρα: Βασίλης Αντωνόπουλος
Σκηνικά:Τριπόδης Χρήστος
Κοστούμια: Νάνσυ Παπαδοπούλου

Παραστάσεις
17:30 & 19:30 το απόγευμα

Διάρκεια παράστασης
70 λεπτά

Προπώληση εισιτηρίων
6,5 €
Δισκοπωλείο Indie Shop (Μπουμπουλίνας 19, τηλ. 2752026941)
Ηλεκτρονική προπώληση στο viva.gr ή στο 11876

Γενική είσοδος
7 €
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Τηλέφωνα επικοινωνίας
T +30 210 7622034
M +30  6943290294

O_papoutsomenos_gatos-Methexis.jpg