BACK TO ALL

7ος Μαραθώνιος Ναυπλίου, 17 Απριλίου 2022

Starting Nafplio Marathon, Μαραθώνιος Ναυπλίου εκκίνηση

Tην Κυριακή 17 Απριλίου 2022, θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο ο 7ος Μαραθώνιος Ναυπλίου. Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου επιστρέφει, μετά από δύο χρόνια αναστολής της διοργάνωσης, με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και αποτελεί ένα πολύπλευρο αθλητικό, συμμετοχικό και κοινωνικό γεγονός. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες και μαζικότερες διοργανώσεις στη χώρα μας, με τη συμμετοχή δρομέων και βαδιστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου είναι ένα αθλητικό δρομικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών και ταυτόχρονα μία πρωτοποριακή Διοργάνωση, που στο πλαίσιό της έχει δημιουργήσει ένα πολύπλευρο κοινωνικό γεγονός με πλήθος δράσεων και προγραμμάτων. Πρόκειται για εκδήλωση μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα, που με τις παράλληλες εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, μουσικές και άλλες δράσεις, προάγει τον αθλητισμό, την παιδεία, την υγεία και τον πολιτισμό. Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαραθώνιο στον ομορφότερο προορισμό της χώρας, στο μαγευτικό Ναύπλιο, ξεκίνησε στις 14 Φεβρουαρίου 2022, με την επίσημη έναρξη των εγγραφών.
Η φετινή διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου είναι αφιερωμένη στην Οικογένεια, που αποτελεί τον σημαντικότερο κρίκο της κοινωνίας μας και ως εκ τούτου, όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις έχουν σαν θέμα την οικογένεια. Προστίθεται λοιπόν ένα Νέο αγώνισμα, ο Αγώνας Δρόμου Family Run 2,5 km της οικογένειας. 

Οι διαδρομές
- Μαραθώνιος 42,195km
- Ημιμαραθώνιος 21,1km
- Αγώνας δρόμου 5km
- Αγώνας Δρόμου Family Run 2,5 km

Nafplio Marathon Family Run
Nafplio Marathon Family Run

Είδη Εγγραφών
Για πληροφορίες πατήστε εδώ.

Online Εγγραφή
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και εγγραφείτε Online.

Κόστος εγγραφών
Για να δείτε αναλυτικά το κόστος συμμετοχής πατήστε εδώ.

Παροχές στους συμμετέχοντες
- Αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα
- Chip χρονομέτρησης (για τους αγώνες του Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου & 5 χλμ.).
- Δωρεάν για τους συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο η εφαρμογή στο κινητό Live tracking της MyLaps, Sporthive Live Events!
- Μοναδικά φιλοτεχνημένο μετάλλιο τερματισμού.
- Τσάντα συμμετοχής.
- Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με τον χρόνο τερματισμού (για τα αγωνίσματα με χρονομέτρηση).
- Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής.
- Φύλαξη Ιματισμού (για τα αγωνίσματα με χρονομέτρηση).
- Πλήρης υγειονομική κάλυψη.
- Πλήρης υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά.
- 50% έκπτωση στην μετακίνηση με το ΚΤΕΛ Αργολίδας.
- Ειδικές τιμές για την διαμονή και την διατροφή. Δείτε πατώντας εδώ.
- Πάνω από 50% έκπτωση σε όλα τα καταστήματα της πόλης του Ναυπλίου την παραμονή του Αγώνα.

Χρήσιμες πληροφορίες
Οδηγίες για τους δρομείς
Χάρτες Διαδρομών
Πρόγραμμα διοργάνωσης
Προπονητικές Οδηγίες

Έκπτωση από τη μετακίνηση με ΚΤΕΛ
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν κράτηση θέσης ή αγορά εισιτηρίου On-line τρεις μέρες πριν. Για κράτηση /εισιτήριο, πατήστε εδώ.

Αυτό το ήξερες;

Η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης nafpliomarathon.gr παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες του αγώνα και προσφέρει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των συμμετεχόντων και των φορέων - εταιριών, που υποστηρίζουν την όλη προσπάθεια.
Η Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου είναι αφιερωμένη στο κοινωνικό έργο του Συλλόγου "Όραμα Ελπίδας". Πρωταρχικός στόχος του Συλλόγου είναι η λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, για να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στεγάζεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα".
Ο 1ος Μαραθώνιος Ναυπλίου διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία στις 23 Μαρτίου 2014 και πλέον έχει γίνει θεσμός.

37.56586672852, 22.800509754131