BACK TO ALL

Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου - 8ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών, 1 & 2 Νοεμβρίου 2014

Για μια ακόμα συνεχόμενη χρονιά, το Ναύπλιο φιλοξενεί το Παλαμήδειο πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών, το Σαββατο-Κυριακο 1 και 2 Νοεμβρίου 2014, στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου. Οι αθλητές θα αγωνιστούν σε κατηγορίες Tao Lu, Point Fighting, Qingda, Tεχνικές Aυτοάμυνας, Ligth Contact και Kick Light.

Πρόγραμμα
Το Σάββατο
θα πραγματοποιηθούν τα αγωνίσματα Taolu, Τσινγντά, Light contact και Τεχνικές  Αυτοάμυνας  Για το αγώνισμα των Taolu θα στηθούν 2 αγωνιστικοί χώροι 100 τμ ο καθένας, εξοπλισμένοι με οθόνες που θα αναρτώνται άμεσα οι βαθμολογίες. Το αγωνίσματα του  Τσινγντά του Light contact και των Τεχνικών Αυτοάμυνας  θα πραγματοποιηθούν σε τατάμι 50 τμ. Σημαντική καινοτομία για το αγώνισμα των Ταολού είναι οι δύο ελεύθερες κατηγορίες ( παραδοσιακών και μοντέρνων ) όπου οι πρώτοι νικητές θα βραβευθούν με χρηματικά έπαθλα.
Την Κυριακή  θα πραγματοποιηθούν τα αγωνίσματα του Point Fighting  και του kick Light, σε  5 tatami διαστάσεων 36tm και στο καθένα από αυτά θα  υπάρχει  οθόνη 32 ιντσών  για την ποντομέτρηση, με λογισμικό της Wako.
Επίσης , έχει παραχωρηθεί από τη διεύθυνση του σταδίου αίθουσα κάτω από τις κερκίδες του Σταδίου που θα χρησιμεύει ως προθερμαντήριο και ανάπαυσης των αθλητών. Η αίθουσα θα είναι εξοπλισμένη με ηχητική εγκατάσταση καθώς και εικόνα σε πραγματικό χρόνο για να μπορούν οι αθλητές να γνωρίζουν τι ακριβώς γίνεται στον αγωνιστικό χώρο καθώς και να ακούν τις ανακοινώσεις.

Πληροφορίες
Οι διαιτητές  και οι κριτές που θα διαιτητεσύουν στο πρωτάθλημα είναι πιστοποιημένοι από την Ελληνική ομοσπονδία Γουσού και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing.
Οι νικητές της Πρώτης Θέσης θα βραβευθούν με κύπελλο
Της Δεύτερης και Τρίτης με Μετάλλιο.
Όλοι οι αθλητές θα βραβευθούν με αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Ώρα διεξαγωγής
09:30 το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις  6:00 το απόγευμα

Τόπος διεξαγωγής
Κλειστό Γυμανστήριο Ναυπλίου

Το πρόγραμμα
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Πληροφορίες
Λαμπάδας θεόδωρος
Τ +30 27520 21701
Μ +30 6945399968
F +30 27520 24658
E info@palamidio.gr, info@choyleefut.gr
www.palamidio.gr

Αυτό το ήξερες;
Το πρωτάθλημα τελείται  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Γουσού ΚουνγκΦού, την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. του Δήμου Ναυπλίου και διοργανώνεται όπως κάθε χρόνο, από τα σωματεία του Choy Lee Fut Kung-Fu με υπεύθυνο τον  Sifu Λαμπάδα Θεόδωρο.

 

Palamidio670N1.jpg