BACK TO ALL

Ναύπλιο TRIathlon - 30 & 31 Μαΐου 2015

Η πόλη του Ναυπλίου υποδέχεται για πρώτη φορά τη διοργάνωση Nafplio TRIathlon. Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαΐου, η πόλη φοράει τα αθλητικά της και συμμετέχει σε αγώνες τριάθλου για ενήλικες και παιδιά!

Η διοργάνωση
Ο Δήμος Ναυπλίου και η εταιρεία ''diaplous ssda'' διοργανώνουν αγώνα τριάθλου, με συνδιοργανωτές την εταιρεία ''CAREFULL'' και τον αθλητικό σύλλογο ''ΝΗΡΗΙΔΑ'', που θα λάβει χώρα μέσα στην παλιά ιστορική πόλη του Ναυπλίου.

Ναύπλιο TRIathlon
Με ιδιαίτερη αγάπη διοργανώνεται στην Ιστορική πόλη μας, αγώνας τρίαθλου: Κολύμβηση, Ποδηλασία και Τρέξιμο για μικρούς και μεγάλους αθλητές. Το Ναύπλιο TRIathlon περιλαμβάνει τους εξής αγώνες:
- Κολύμβηση - Ποδηλασία - Τρέξιμο ενηλίκων | Ατομκά
- Κολύμβηση - Ποδηλασία - Τρέξιμο σκυταλοδρομία ενηλίκων (2 ή 3 αθλητές)
- Παιδικό τρίαθλο (4η – 6η δημοτικού)
- Παιδικό τρίαθλο (1η – 3η γυμνασίου)

Πρόγραμμα
Για το ακριβές πρόγραμμα της διοργάνωσης μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ

Συμμετοχές
Έναρξη εγγραφής συμμετοχών: 12/3/2015
Κλείσιμο συμμετοχών: 23/5/2015 (μετά την εγγραφή δίνεται τρεις εργάσιμες μέρες περιθώριο για την κατάθεση του σχετικού αντιτίμου. Σε αντίθετη περίπτωση η εγγραφή ακυρώνεται).
Η συμμετοχή του κάθε αθλητή γίνεται με την συμπλήρωση ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής που βρίσκεται στο www.nafpliotriathlon.gr

Όρια συμμετοχών
Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών στο Ναύπλιο TRIathlon είναι 300

Κόστος συμμετοχών
Για να δείτε αναλυτικά το κόστος συμμετοχής πατήστε εδώ

Αυτό το ήξερες;
Τρίαθλο ονομάζουμε τη διαδοχική συμμετοχή σε τρία αγωνίσματα: κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο. Ο αθλητής συμμετέχει διαδοχικά σε αυτά τα αγωνίσματα και μάλιστα συνεχόμενα (χωρίς κενό, πέραν αυτού που χρειάζεται για να φορέσει ρούχα ή να προσαρμόσει τον εξοπλισμό του). Η σειρά των αγωνισμάτων μπορεί να αλλάζει, αλλά συνήθως το κολύμπι προηγείται και ακολουθούν, ποδήλατο και τρέξιμο ή τρέξιμο και ποδήλατο.

NafplioTriathlon670N1.jpg