BACK TO ALL

Tolo Energy Triathlon, 13 Οκτωβρίου 2019

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 το Τολό Ναυπλίου φιλοξενεί το “Energy Triathlon Tolo”, όπως ονομάζονται τα events Τριάθλου – Multisports, τα οποία θα λάβουν χώρα με κέντρο διεξαγωγής το Τολό Αργολίδας και διαδρομές εντός του Δήμου Ναυπλιέων. Τα events θα είναι ανοιχτά προς όλους τους αθλούμενους. Τόσο οι συμμετέχοντες, όσο και οι θεατές του αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός στο Τολό, που αποτελεί φιλικό τουριστικό προορισμό για όλους. Η Διοργάνωση έχει πια καθιερωθεί ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Ναυπλιέων και υπόσχεται ακόμα περισσότερη δράση.

Η διοργάνωση
Ο αγώνας Energy Triathlon Tolo διοργανώνεται από τον Δήμο Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ, την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) και την Energy Races, με συνδιοργανωτές και τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο. Ναυπλίου & Κ.Ο. Ναυπλίου «Εύρος».

Energy Triathlon Tolo
Οι λάτρεις των Multisports θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στα αγωνίσματα Triathlon και Aquathlon στo γραφικό και φιλόξενο Τολό. Οι ακόμα πιο αρχάριοι αθλούμενοι, εκτός από το Τρίαθλο, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ακόμα πιο προσιτό Aquathlon, που περιλαμβάνει μόνο Κολύμβηση και Τρέξιμο. Οι θεατές του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Τρίαθλο και να μυηθούν στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του που το καθιστούν ένα από τα πιο δυναμικά και εντυπωσιακά αθλήματα.
Το Energy Triathlon Tolo περιλαμβάνει Τρίαθλο Ολυμπιακής/Κλασικής απόστασης (1.500μ κολύμβηση, 40χλμ ποδηλασία και 10χλμ τρέξιμο) αλλά και παράλληλα Super Sprint Triathlon, Aquathlon, Kids Triathlon/Aquathlon.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των διαδρομών θα είναι στο πανέμορφο Τολό Αργολίδας, ενώ οι διαδρομή της ποδηλασίας στη μεγάλη απόσταση θα συνδέσει ιστορικά τις Αρχαίες Μυκήνες με το την πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας το Ναύπλιο!

Αναλυτικά οι αγώνες:
1) Classic Distance Triathlon (1500μ. κολύμβησης – 40χλμ ποδηλασίας – 10χλμ τρεξίματος) και Classic Triathlon Relay (σκυταλοδρομία τριάθλου, 2 ή 3 ατόμων)
2) Super Sprint Triathlon (300μ κολύμβησης – 10χλμ ποδηλασίας – 3χλμ τρεξίματος)
3) Elite Juniors/Youth Triathlon (300μ κολύμβησης – 10χλμ ποδηλασίας – 3χλμ τρεξίματος)
4) Kids Triathlon (150μ κολύμβησης – 4χλμ ποδηλασίας – 1χλμ τρεξίματος)
5) Aquathlon (750μ κολύμβησης – 3χλμ τρεξίματος)
6) Kids Aquathlon (150μ κολύμβησης – 1χλμ τρεξίματος)

Εγγραφές
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Tετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019.
Οι εγγραφές έχουν ανοίξει στο link εδώ
Τις λεπτομέρειες και την αναλυτική προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να τη δείτε εδώ

Πρόγραμμα
Το ενημερωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα του Τριάθλου 2019 μπορείτε να το βλέπετε στην ιστοσελίδα εδώ

Αυτό το ήξερες;
Η συμμετοχή για τα events των Juniors, Youth και των Kids είναι δωρεάν.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των events θα είναι στο Τολό Αργολίδας. Η περιοχή αλλαγών θα βρίσκεται στον δρόμο μπροστά από την Παραλία Ψιλή Άμμος του Τολού.

Energy Triathlon Tolo 2019, Τρίαθλο Τολό 2019
Energy Triathlon Tolo 2019, Τρίαθλο Τολό 2019

37.524942363018, 22.86399456182