BACK TO ALL

Ραφαέλα: Μία «mini» star όλο λάμψη!

Είναι κάποιες φορές που αρκεί ένα μικρό ερέθισμα για να προκαλέσει αμέτρητους συνειρμούς. Κάπως έτσι έγινε και με την βάπτιση της Ραφαέλας. Η εικόνα της και τα λόγια των γονιών της ήταν αρκετά για να αρχίσει το κουβάρι να ξετυλίγεται. Η μικρή και αστεία όψη της Minnie Mouse, που είναι ταυτόχρονα γεμάτη ανέμελη θηλυκότητα, μοιάζει η ιδανική σκέψη. Έχει την ικανότητα να εξελίσσεται σχεδιαστικά και το προνόμιο να προσαρμόζεται στην εικόνα που θες να αποδώσεις, χωρίς φυσικά να χρειάζεται να αλλοιωθούν τα κύρια χαρακτηριστικά της. Έτσι χωρίς περιορισμούς και με πολύ φαντασία αγγίζεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Δημιουργίες  κάθε λογής με χαρακτήρα προσωπικό και όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό σε αναγκάζουν να παραδοθείς στον συναρπαστικό κόσμο των κινουμένων σχεδίων. Λάμψη παντού, χρυσόσκονη που αφήνει τα ίχνη της σε κάθε πέρασμα της, βροχή αστεριών και μια «girly» διάθεση με σήμα κατατεθέν το απόλυτο ροζ.  Μία «mini» star βαπτίζεται, οι απαιτήσεις πολλές και οι προσδοκίες περισσότερες … μία υπέροχη βάπτιση αναπόφευκτη!


Διακόσμηση: Σχεδιασμός & Υλοποίηση
Discover Nafplio Wedding Team
+30 27520 22100
E weddings@discovernafplio.gr
 


"Για εμάς, η Ραφαέλα είναι η μικρή μας πριγκίπισσα, το πιο πολύτιμο δώρο της ζωής! Και φυσικά θέλαμε μόνο το καλύτερο. Η ομάδα του Discover Nafplio Weddings έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο στην βάπτιση της μικρής μας και πραγματικά τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που πραγματοποίησαν όλα όσα επιθυμούσαμε για εκείνη την ημέρα. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι κάνετε... γιατί απλά είστε μοναδικοί."

Γιούλη & Παναγιώτης


 

Rafailia-Baptism4.jpg