BACK TO ALL

Βουλευτικό - Παρουσίαση βιβλίου Μαρίζας Κωχ, 13 Οκτωβρίου 2018

Ο Δήμος Ναυπλιέων - ΔΟΠΠΑΤ και οι εκδόσεις Μεταίχμιο, μας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίζας Κωχ "Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης" το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 στην αίθουσα του Βουλευτικού (Σταϊκοπούλου 12) στο Ναύπλιο. Το βιβλίο είναι μια εξομολόγηση από την αγαπημένη μας Μαρίζα Κωχ, με τρυφερότητα, χιούμορ και κατασταλαγμένη σοφία, για τα παιδικά της χρόνια και όλα όσα τη διαμόρφωσαν ως άνθρωπο και ως ερμηνεύτρια.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Άννα Βοργία, ποιήτρια και ζωγράφος, και ο Γιάννης Στάμος, υπεύθυνος εκδηλώσεων και δημοσίων σχέσεων στις εκδόσεις Μεταίχμιο. Συμμετέχει η χορωδία της Β' Τάξης Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Μαλτέζου, υπό τη διδασκαλία του Γιάννη Νόνη και της Μαρίνας Κλησάρη.
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

"Το αφήγημά μου αυτό, το έγραψα ως απάντηση της αγάπης που δέχτηκα στα πενήντα χρόνια που τραγουδώ και σας το προσφέρω αντίδωρο. Με την ευχή όλα τα παιδιά του πολέμου, του κάθε πολέμου, να γευτούν την αγάπη και τη γιατρειά, όπως εγώ".

Έναρξη εκδήλωσης
19:30

Αυτό το ήξερες;
Η έκδοση συμπληρώνεται από φωτογραφικό υλικό και από δύο τραγούδια για τη Σαντορίνη: το παραδοσιακό "Το άστρο της αυγής" σε ερμηνεία της Μαρίζας Κωχ και το καινούργιο δικό της τραγούδι "Απέναντι στο ηφαίστειο".
Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνεργασία του τοπικού βιβλιοπωλείου "Άλμπατρος".

Βιβλίο Μαρίζας Κωχ, παρουσίαση βιβλίου Μαρίζας Κωχ, Μαρίζα Κωχ βιβλίο Ναύπλιο, Μαριζα Κωχ Βουλευτικό Ναύπλιο, Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης, book presentation Nafplio, Mariza Koch new book, Mariza Koch Santorini, The blond girl of Santorini, Mariza Koch Nafplio, Vouleftiko Nafplio Mariza Koch

37.565687895323, 22.796351909637