BACK TO ALL

10 ιδέες για ρομαντικό Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο

nafplio, valentine'sday, love, fun, trip, romantic, ρομαντικό Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο

Σε αυτή την πόλη οι επιλογές σου είναι δύο: ή πηγαίνεις ερωτευμένος ή όταν πας, ερωτεύεσαι ξανά από την αρχή! Ποιο ιδανικότερο, λοιπόν, μέρος από το Ναύπλιο, για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο;

Εμείς σου δίνουμε 10 ιδέες, για να περάσετε οι δυο σας αξέχαστα και μοναδικά. Εσύ πάρε απλά τον αγαπημένο/ την αγαπημένη σου μαζί ή -ακόμα καλύτερα- χάρισε στο ταίρι σου ένα weekend γεμάτο εκπλήξεις!

1

Σε ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο, η επιλογή της διαμονής αποτελεί το Α και το Ω. Εάν αγαπάτε το κέντρο της παλιάς πόλης, ζήστε την εμπειρία της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας και του απόλυτου pampering στις εξαιρετικές σουίτες του 3Sixty Hotel & Suites ή στο απόλυτα ρομαντικό Δίας Hotel ! 

Διαμονή ρομαντικά...

3Sixty Hotel & Suites

Κωλέττη & Παπανικολάου 26, Τ.Κ. 211-00, Ναύπλιο (Παλιά Πόλη)
+30 2752 500501

3Sixty Cafe & Wine Bar

Βασ. Αλεξάνδρου & Φερραίου, Τ.Κ. 211 00, Ναύπλιο (Παλιά πόλη)
+30 27520 28068

3Sixty Grill Dining

Παπανικολάου 26, 211 00 Ναύπλιο (Παλιά Πόλη)
+30 27520 28068

Το Λαϊνέλι

Βασ. Κωνσταντίνου 3, Τ.Κ. 211 00, Ναύπλιο (Παλιά πόλη)
+30 27520 26167
2

Δώστε "αέρα" στο Σαββατοκύριακό σας ξεκινώντας από την Παρασκευή το απόγευμα, αμέσως μετά τη δουλειά. Φτιάξε την πιο "in love" playlist και αφιέρωσε στο ταίρι σου όλα τα τραγούδια, μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας.

3

Γυρίστε αγκαλιά τα σοκάκια, ανεβείτε τα σκαλιά, βγάλτε σέλφι στις πιο γραφικές γωνιές και φιληθείτε με πάθος κάτω από τις φούξια βουκαμβίλιες.

nafplio, valentine'sday, love, fun, trip, romantic, ρομαντικό Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο
4

Πάρτε ένα μπουκάλι σαμπάνια και δύο ποτήρια και ανεβείτε στο Παλαμήδι με το αυτοκίνητο! Αν το κάστρο είναι ανοικτό, προχωρήστε μέσα και καθίστε στο πίσω μέρος του (κοντά στα σκαλιά), που βλέπει στην Αρβανιτιά. Αν όχι, απολαύστε τη στιγμή σας αυτή από το κάστρο της Ακροναυπλίας ή το Ρολόι. Ιδανική ώρα, όταν ο ήλιος δύει και τα σύννεφα βάφονται μοβ, ροζ και πορτοκαλί, πάνω από το βαθύ μπλε της θάλασσας.

5

Απολαύστε ένα special Valentine’s dinner με γκουρμέ προτάσεις του chef, στο 3Sixty Grill Dining & Wine Bar και συνεχίστε τη βραδιά σας με κοκτέιλ, μέχρι να ζαλιστείτε γλυκά.

6

Παρατείνετε το πρωινό σας χουχούλιασμα ζητώντας να σας φέρουν το πρωινό στο κρεβάτι. Αν αρέσουν όμως και στους δύο τα brunch buffets, μην χάσετε την ευκαιρία να γευτείτε το πλουσιοπάροχο brunch buffet του 3Sixty Cafe!

7

Αγοράστε τα πιο ιδιαίτερα δωράκια ο ένας στον άλλον, γυρίζοντας τα σοκάκια και χαζεύοντας στα μαγαζιά και τις γκαλερί. Αξίζει να προσέξετε το Λαϊνέλι, στον μεγάλο πεζόδρομο προς την Πλατεία Συντάγματος, από τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα μαγαζιά του Ναυπλίου! Αν μένετε μαζί, ένα μικρό έργο τέχνης για το σπίτι θα σας θυμίζει για πάντα αυτό το σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο...

nafplio, valentine's day, love, fun, trip, romantic, ρομαντικό Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο
8

Περπατήστε χεράκι-χεράκι την γεμάτη φοίνικες παραλιακή οδό της Μπουμπουλίνας, φτάστε μέχρι τον Φάρο και καθίστε εκεί, για να μοιραστείτε τις αναμνήσεις και τα όνειρά σας...

9

Νοικιάστε ένα διπλό ποδήλατο και κάντε τον γύρο της παλιάς πόλης βλέποντας τα αξιοθέατα και γελώντας με την καρδιά σας.

10

Όταν κάνετε check out και θα πλησιάζει πλέον η ώρα της επιστροφής, υποσχεθείτε ότι ο χρόνος σας μαζί θα είναι γεμάτος ρομαντικά σαββατοκύριακα! Γιατί είστε μαζί, ερωτευμένοι και αυτό από μόνο του είναι αρκετό, για να γιορτάζετε την κάθε σας μέρα!

nafplio, valentine'sday, love, fun, trip, romantic, ρομαντικό Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο

37.565483792698, 22.798680067062