BACK TO ALL

Ναύπλιο - "Ζωντανοί" Δεινόσαυροι, 15 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2024

Dinosaurus Live

Από το Σάββατο 15 Ιουνίου, έως την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, μπορούμε και στο Ναύπλιο να απολαύσουμε ένα υπερθέαμα γιγαντιαίων διαστάσεων, πέρα από κάθε φαντασία!... Μια αξέχαστη εμπειρία, ένα συναρπαστικό ταξίδι στην ιστορία του πλανήτη μας!

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα αντικρύσουν τεράστιους δεινόσαυρους -αγαπημένο θέμα- όπως ποτέ δεν έχουν κάνει μέχρι σήμερα μέσα από τα βιβλία, τις ταινίες, τα παραμύθια, τα κινούμενα σχέδια, τις εκπομπές και τα κόμικς. Ρομποτικοί δεινόσαυροι έρχονται καταπάνω μας, σε πραγματικές διαστάσεις! Κινούνται, βρυχώνται, ανασαίνουν!...
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γυρίσουν πίσω στο παρελθόν, αφού τα τεράστια ρομποτικά εκθέματα με τα χρώματα, τους ήχους και την ανάλογη ατμόσφαιρα θα τους πάνε στην εποχή των εντυπωσιακών τεράτων.
Τα σπάνια αυτά γιγαντιαία ζώα, που κυριαρχούσαν στη Γη κατά τον Μεσοζωικό αιώνα, δεν τα βλέπουμε απλώς με μια ξενάγηση και περιήγηση σε έναν εκθεσιακό χώρο φυσικού περιβάλλοντος, με πελώρια εκθέματα, φυτά και απολιθώματα. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από την κίνηση των δεινοσαύρων, να οδηγηθούν σε μια φανταστική περιπέτεια!...
Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης, μέσα από αυτήν τη βιωματική εμπειρία, ο επισκέπτης θα συνειδητοποιήσει ότι βίωσε και έμαθε πολλά ενδιαφέροντα και σημαντικά πράγματα για την ιστορία αυτών των προϊστορικών ζώων!

Περιεχόμενο έκθεσης
Περιλαμβάνει πρωτότυπες ιδέες που σχεδιάστηκαν, κατά βάση, για τις ανάγκες της οικογενειακής ψυχαγωγίας και των σχολικών επισκέψεων, οι οποίες καλύπτουν, όμως, και τα ενδιαφέροντα των μεμονωμένων ενήλικων και ξένων επισκεπτών. Από την αρχή μέχρι το τέλος της έκθεσης, ο επισκέπτης παρακολουθεί και συμμετέχει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην εποχή των δεινοσαύρων.
Ο Τυραννόσαυρος Ρεξ, ο εντυπωσιακός δεινόσαυρος τεραστίων διαστάσεων που παρουσιάζεται στην έκθεση, συνεχίζει ακάθεκτος να μαγνητίζει την ανθρώπινη προσοχή! Παραμένει "γαλαζοαίματος" στην επικράτεια των δεινόσαυρων, ένα από τα δεινότερα σαρκοφάγα, που είχαν την τιμή να τρομοκρατήσουν ποτέ τη Γη μας.
Εκτός από τον Ρεξ με 6 μέτρα ύψος και 14 μέτρα μήκος, επίσης ο Διπλόδολος με τη μακριά ουρά που παρασέρνει τους πάντες στο πέρασμά της, ο Βραχιόσαυρος, με τον πανύψηλο λαιμό που θυμίζει ελέφαντα και πολλά άλλα, διαφόρων μεγεθών, προϊστορικά ζώα, που εξιτάρουν τη φαντασία μικρών και μεγάλων!

Dinosaurus Live

Ημερομηνίες
Από το Σάββατο 15 Ιουνίου, έως και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Πρόγραμμα / ώρες επισκέψεων
Καθημερινά, όλες τις ημέρες εκτός Τρίτης: ανοικτά από ώρα 18:00 έως 23:00
Τελευταία είσοδος στην έκθεση, 50′ λεπτά πριν το κλείσιμο.

Χώρος διεξαγωγής
Ναύπλιο, επί της οδού Άργους (είσοδος πόλης αριστερά)

Τιμές εισιτηρίου
Παιδικό (έως 12 ετών) : 8 € / άτομο
Για μεγάλους : 10 € / άτομο
Οικογενειακό (2 γονείς με 2 παιδιά): 30€

Αγορά εισιτηρίων
Στο ταμείο της έκθεσης
Στο www.dinosaurslive.net.   

Επικοινωνία - Πληροφορίες
Τ. +30 694 0502 756

Αυτό το ήξερες;
Όλα τα εκθέματα είναι ρομποτικά, με κινήσεις, χρώματα, υφές και ήχους, που σε συνδυασμό με τη διακόσμηση του χώρου, ο επισκέπτης βιώνει την αίσθηση ότι βρίσκεται στον πραγματικό κόσμο, που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά προϊστορικά ζώα.
Η έκθεση καλύπτει ένα εμβαδό τεσσάρων στρεμμάτων, όπου η περιήγηση γίνεται ευχάριστα, άνετα και με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών.

Dinosaurus Live

37.574499294713, 22.806863715864