Ναύπλιο - 5ο Mediterranean Yacht Show, 28 Απριλίου έως 1η Μαΐου 2018

Το Mediterranean Yacht Show επιστρέφει στο Ναύπλιο για 5η συνεχόμενη χρονιά, έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι διοργανώσεις των προηγούμενων ετών. Από τις 28 Απριλίου έως την 1η Μαΐου 2018, η αργολική πρωτεύουσα γίνεται το επίκεντρο του θαλάσσιου τουρισμού φιλοξενώντας στο γραφικό λιμάνι της πλήθος εντυπωσιακών, πολυτελών σκαφών αναψυχής και των πληρωμάτων τους.

Περισσότεροι από 400 επαγγελματίες του κλάδου, προερχόμενοι από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τον Καναδά, μέχρι τη Ρωσία και την Αυστραλία, επισκέπτονται το Ναύπλιο στο πλαίσιο ενός event, που έχει καθιερωθεί πλέον ως το μεγαλύτερο show πολυτελών επανδρωμένων σκαφών διαθέσιμων προς ναύλωση. Καταγράφοντας συνεχή ανοδική πορεία, το Mediterranean Yacht Show, το οποίο διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού, έχει αναγνωριστεί ως η πιο σημαντική έκθεση στο είδος της διεθνώς, ξεπερνώντας σε μέγεθος αντίστοιχα shows, που πραγματοποιούνται στην Antigua και την Βαρκελώνη.

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με τον αριθμό των εγγεγραμμένων σκαφών να ανέρχεται σε 107. Στο πλαίσιο του Mediterranean Yacht Show παρουσιάζονται 24 περίπτερα εκθετών, για υπηρεσίες και προμήθειες, που σχετίζονται με τον θαλάσσιο τουρισμό. Επίσης, λαμβάνει χώρα πλήθος θεματικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων πλαισιώνοντας όλες τις ημέρες της έκθεσης και προσφέροντας τη δυνατότητα συζητήσεων γύρω από το yachting.

Αυτό το ήξερες;
Το Mediterranean Yacht Show αποτελεί μια πρωτοβουλία, που αποκλειστικό στόχο έχει την διεθνή προώθηση του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού υψηλών προδιαγραφών, ο οποίος αποτελεί την αιχμή του δόρατος του ελληνικού τουρισμού.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Nafplio Mediterranean Yacht Show
Nafplio Mediterranean Yacht Show