BACK TO ALL

Elli & Martin: «Ταξίδι σε όλο τον κόσμο»

Με άρωμα αγγλικού ποδοσφαίρου και καλεσμένους από όλο τον κόσμο -την Αμερική, την Αγγλία, την Κύπρο και την Ζιμπάμπουε- η Elli και ο Martin ταξίδεψαν στο Ναύπλιο, για να ενώσουν τις ζωές τους.

Έχοντας στο background την αγαπημένη τους ομάδα, την Liverpool, φίλοι και οικογένεια μαζεύτηκαν στο ξενοδοχείο που ετοιμάστηκε το ζευγάρι ξεκινώντας από νωρίς το πάρτι! Έθιμα από την Κύπρο (σ.σ. το κόκκινο μαντήλι) και παραδοσιακές νότες από τη Ζιμπάμπουε, "πλέχτηκαν" με την αγάπη για την ομάδα και την ανυπομονησία τους να παντρευτούν.

Η ορχήστρα με ήχους βιολιού συνόδευσε την νύφη ως τα σκαλιά της εκκλησίας, σε ένα άκρως συγκινητικό μυστήριο. To wedding party που ακολούθησε τα είχε όλα: τούρτα της Liverpool, συγκινητικές ομιλίες, παραδοσιακούς χορούς, περικεφαλαίες και αφρικάνικες φορεσιές, που κατέληξαν όλα σε ένα ξέφρενο πάρτι, το οποίο διήρκησε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες! Αυτό συμβαίνει όταν το ελληνικό ταπεραμέντο συναντά την αγγλική ιδιοσυγκρασία… το αποτέλεσμα είναι -αν μη τι άλλο- μοναδικό!

Η διακόσμηση κινήθηκε στα αγαπημένα λουλούδια των παιδιών: χρυσοπράσινη ελιά, ευωδιαστή λεβάντα και λευκές κάλλες, αλλά και μια ιδιαίτερη μπουτονιέρα από flame lily.


Photography: Yiannis Sotiropoulos

wedding, nafplio, couple, wedding planning, sea view, wedding design, England, America
wedding, nafplio, couple, wedding planning, sea view, wedding design, England, America