BACK TO ALL

Γιάννης & Μαρία: «Μια ιστορία αγάπης…βγαλμένη από βιβλίο»

Δύο ιδιαίτεροι άνθρωποι, ένα μοναδικό ζευγάρι, το ζευγάρι της καρδιάς μας, ο Γιάννης και η Μαρία έζησαν το δικό τους παραμύθι στο Ναύπλιο.

Φωτογραφία
Kirill Samarits Photography


"Η οργάνωση ενός γάμου είναι για τα ζευγάρια μια διαδικασία επίπονη, χρονοβόρα και ιδιαιτέρως στρεσογόνος. Όχι για εμάς όμως! Έχοντας δίπλα μας πολύτιμο αρωγό την ομάδα του Discover Nafplio Wedding, οι μήνες της προετοιμασίας κύλησαν αβίαστα και εμείς απολαύσαμε την κάθε στιγμή! Στη δική μας περίπτωση δε, οι δυσκολίες ήταν ακόμα μεγαλύτερες δεδομένου ότι το Ναύπλιο (δυστυχώς!) δεν είναι ο μόνιμος τόπος διαμονής μας… Ωστόσο ο επαγγελματισμός και η συνέπεια τόσο της ομάδας του Discover Nafplio Wedding όσο και των συνεργατών τους, δεν άφησαν κανένα περιθώριο λάθους. Το τελικό αποτέλεσμα μας δικαίωσε απόλυτα για την επιλογή μας! Ο γάμος μας ήταν υπέροχος και χαρήκαμε κάθε στιγμή τόσο εμείς όσο και οι καλεσμένοι μας!
Νίκο, Κωνσταντίνα Α., Κωνσταντίνα Β...σας ευχαριστούμε από καρδιάς που κάνατε ακόμα πιο όμορφη την ομορφότερη μέρα της ζωής μας! Να ξέρετε ότι από μεριάς μας η σχέση μας δεν περιορίστηκε ποτέ στο επαγγελματικό πλαίσιο που επιβάλλει η περίσταση, αλλά εξ αρχής μας εμπνεύσατε να σας αντιμετωπίσουμε ως φίλους! Ραντεβού λοιπόν την επόμενη φορά που θα βρεθούμε εμείς Ναύπλιο ή εσείς Αθήνα. Έως τότε…keep up the great work!!"

Γιάννης & Μαρία

wedding couple, orthodox wedding, γαμος στο Ναύπλιο
νύφη, bride