BACK TO ALL

Νίκος & Ναταλί: «Μια ξεχωριστή ανάμνηση»

Έχοντας ονειρευτεί έναν γάμο διαφορετικό, με πρόθεση να κρατήσουν οι καλεσμένοι τους μια ξεχωριστή ανάμνηση,  ο Νίκος και η Ναταλί επέλεξαν το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στο Κορωνήσι για να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα. Το νησί, τα καραβάκια, η θάλασσα πρόσθεσαν μια αύρα δροσιάς σε αυτόν τον ιδιαίτερο θρησκευτικό γάμο.

Η αγωνία και το άγχος τους, σε συνδυασμό με τα γλυκά χαμόγελα και την υπέροχη διάθεσή τους, μας παρέσυραν κυριολεκτικά σε μια απολαυστική προετοιμασία, που κατέληξε σε μια υπέροχη γαμήλια τελετή και ένα ξέφρενο γαμήλιο πάρτι, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Χρώματα ήσυχα και ευωδιαστά αρώματα αγκάλιασαν τον χώρο, με σκοπό να δώσουν την απαιτούμενη στην ημέρα διαφορετικότητα. Λεβάντα και μωβ αποχρώσεις, στάχυα και αρωματικά μπαχαρικά έγιναν ένα. Η εικόνα απογειώθηκε στο θέαμα της «έξαρσης» πολλών βεγγαλικών, την ώρα που το ζευγάρι έφθανε με καραβάκι στον χώρο του πάρτυ και στην λάμψη αμέτρητων κεριών, με την φλόγα τους να μένει χαραγμένη στην σκέψη όλων, γιατί αναμφίβολα όλοι θα θυμούνται πάντα κάτι από αυτόν τον γάμο…

Σχεδιασμός - Υλοποίηση
Discover Nafplio Wedding Team
+30 27520 22100
E weddings@discovernafplio.gr



"Υπέροχοι άνθρωποι, άψογοι επαγγελματίες ! Η εμπειρία τους , το φιλότιμο τους , η άψογη συμπεριφορά τους και η αγάπη τους σε αυτό που κάνουν κατάφερε να μας δώσει ένα πολύ όμορφο και τέλειο αποτέλεσμα. Χωρίς το discover naflio δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα.. σας ευχαριστούμε πολύ!! Η ημέρα αυτή μας έχει μείνει αξέχαστη όπως και εσείς!!"
Νικος και Ναταλί

wedding in Nafplio, orthodox, island, couple.jpg
wedding in Nafplio, orthodox, island, couple.jpg