BACK TO ALL

Pavlos & Marina: «Με άρωμα αγάπης»


 

Ύστερα από έναν χρόνο στενής συνεργασίας με αυτή την καταπληκτική, απολύτως επαγγελματική ομάδα πραγματοποιήθηκε ένας παραμυθένιος και ρομαντικός γάμος, όπως ακριβώς τον είχαμε ονειρευτεί.

Μέσα από μια απλή ιδέα – ένας ελληνο-γερμανικός γάμος στο Ναύπλιο – δημιουργήθηκε μια ημέρα, η οποία θα μείνει αξέχαστη για εμάς, τις οικογένειές μας και τους φίλους μας. Η ομάδα του Discover Nafplio Weddings δέχτηκε όλες μας τις ιδέες κι επιθυμίες και με δυναμικότητα, ενθουσιασμό, επαγγελματισμό και αγάπη προς την λεπτομέρεια τις πραγματοποίησε.
Ήδη από την πρώτη ημέρα της συνεργασίας μας (μέσω Skype) νιώσαμε μεγάλη ασφάλεια και αισιοδοξία για ό,τι θα ακολουθούσε. Ξεκινώντας από την επιλογή των κατάλληλων χώρων μυστηρίου και δεξίωσης, διακόσμησης, εξυπηρέτησης για τους καλεσμένους μας, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και καταλήγοντας να μας  συνοδέψουν κατά όλη την διάρκεια της ημέρας του γάμου – η ομάδα ήταν πάντα δίπλα μας για να κάνει την ημέρα μας τέλεια.

Με μεγάλη εμπιστοσύνη αφήσαμε την ως τώρα ομορφότερη μέρα της κοινής μας ζωής στα χέρια σας και δεν απογοητευτήκαμε. Ένας χρόνος στενής συνεργασίας δένει και είναι περιττό να πούμε, πως μέσα απο αυτή την επαγγελματική σχέση, αναπτύχθηκε μια σχέση φιλίας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Παύλος  κ’ Μαρίνα

wedding Greece, olive decoration