BACK TO ALL

Βουλευτικό - “Από τους Queen στον Μάνο Χατζιδάκι”, 21 Απριλίου 2018

Μία μοναδική μουσική παράσταση με επίκεντρο την κλασική κιθάρα θα πραγματοποιήσει ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης.
Ο Παναγιώτης Μάργαρης θα ερμηνεύσει κομμάτια από την πλούσια προσωπική του δισκογραφία. Στο ξεχωριστό αυτό ρεσιτάλ κιθάρας, θα ακουστούν συνθέσεις των Queen, Beatles, Aerosmith, Eagles, Ennio Morricone, Nino Rota, Carlos Gardel, Erik Satie, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι κ.ά.
Ιδιαίτερη στιγμή της συναυλίας είναι το σημείο, στο οποίο ο Παναγιώτης Μάργαρης συνοδεύει με την κιθάρα του 3 τραγούδια, με το ακροατήριο στο ρόλο μιας μεγάλης χορωδίας.

Μια μουσική παράσταση γεμάτη συναισθήματα, μαγεία και πάθος που αξίζει να δεις…

Ώρα Έναρξης
21:00

Είσοδος
Ελεύθερη

Τιμές εισιτηρίων
Γεν. Είσοδος 15€
Προπώληση 13€

Προπώληση εισιτηρίων
Goody’s – Flocafé (Σιδηράς Μεραρχίας 1, τηλ. 27520 96296)
Δισκοπωλείο Indie Shop (Πλαπούτα 23, Πλατεία Αγίου Γεωργίου, τηλ. 27520 26941)

Αυτό το ήξερες;
Σπούδασε κλασική κιθάρα με καθηγητή το Νότη Μαυρουδή, με τον οποίο έχουν πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό συναυλιών στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες.
Ώς κιθαριστικό ντουέτο, ο Παναγιώτης Μάργαρης και ο Νότης Μαυρουδής έχουν ηχογραφήσει τη δισκογραφική σειρά «Cafe de l' art» -σημαντική εμπορική επιτυχία- η οποία αποτελείται από 6 δίσκους, όπου διασκευάζουν και ερμηνεύουν για δύο κιθάρες αγαπημένες μουσικές και τραγούδια από όλο τον κόσμο.

PanagiotisMargaris21.04.18.jpg

37.5657, 22.7964