BACK TO ALL

Φουγάρο - Π. Κατσιμίχας, Β. Καζούλης, Δ. Καρράς live, 5 Αυγούστου 2018

Ο Πάνος Κατσιμίχας, πρωτοπόρος της γενιάς των τραγουδοποιών, δε χρειάζεται συστάσεις. Η μουσική του μας συντροφεύει μέχρι σήμερα, ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς, ευαίσθητους και την ίδια στιγμή καυστικούς, εμφανίζεται και φέτος δίνοντας συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. 
Την Κυριακή, λοιπόν, 5 Αυγούστου 2018 στο Φουγάρο, εκτός των τραγουδιών του Χάρη και του Πάνου Κατσιμίχα, θα παρουσιάσει και τραγούδια των Γ. Μαρκόπουλου, Θ. Μικρούτσικου, Μ. Χατζιδάκι, Ν. Αντύπα, Λ. Νικολακοπούλου, Γ. Ανδρέου, Π. Καρασούλου κ.ά.

Σε συνέχεια της περσινής καλοκαιρινής τους περιοδείας, συμπράττει μουσικά μαζί του ο πολύ αγαπημένος μας Βασίλης Καζούλης. Διαχρονικός και αγαπητός για το ιδιαίτερο ύφος του, με τραγούδια που -αν και γεννημένα στη σκοτεινιά της μεγαλούπολης- βρίσκουν πάντα τον τρόπο να δραπετεύουν προς το φως και μέσα στις καρδιές όλων μας…
''Είν'το τραγούδι ελπίδα κι ευχή, μικρό καλοκαίρι…''

Οι δύο δημιουργοί ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια μπορούν να εξηγήσουν. 

Μαζί τους ο τραγουδοποιός Δημήτρης Καρράς, ένας τραγουδοποιός της νέας γενιάς με πολύ σημαντική δισκογραφία και πολλές προσωπικές επιτυχίες! 

Τους καλλιτέχνες πλαισιώνουν oι εξαίρετοι μουσικοί:
Mάνος Νεόφυτος, τύμπανα 
Σπύρος Παπαδάτος, πλήκτρα 
Νίκος Τσιμπούκης, ηλεκτρική κιθάρα
Βαγγέλης Καραπέτρος, μπάσο 
Κώστας Πλατανιάς, ηλεκτρική κιθάρα

''Τίποτα δεν έχει αλλάξει... και τίποτα δεν είναι όπως παλιά... μένει όμως ακόμα ένα... πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά..."

Ώρα Έναρξης
22:00

Τιμή εισιτηρίου
Γενική είσοδος 12€

Πληροφορίες

Φουγάρο, Λεωφ. Ασκληπιού, Ναύπλιο
T +30 27520 47347

Katsimihas, Katsimixas, Kazoulis, Karras, Nafplio live