BACK TO ALL

Βουλευτικό - Συναυλία Μουσικής Δωματίου, Κυριακή 23 Απριλίου 2023

διπλό πιάνο, piano double

Την Κυριακή 23 Απριλίου 2023, την Αίθουσα της Πρώτης Βουλής των Ελλήνων στο Ναύπλιο γεμίζουν ήχοι και μελωδίες με πιάνο, σαξόφωνο, βιολοντσέλο, φλάουτο και κλαρινέτο. Παρακολουθούμε συναυλία μουσικής δωματίου, κομμάτια γνωστά, εξαιρετικών, αγαπημένων μουσουργών.

Στο Ναύπλιο, στο επιβλητικό κτίριο του Βουλευτικού, στην καρδιά της παλιάς πόλης, για μία ώρα αφηνόμαστε στη μαγεία της μουσικής, με μελωδίες μουσικής δωματίου. Λάμπουν τα φιλόμουσα νιάτα της πόλης και μας παρουσιάζουν τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, στο μουσικό όργανο της επιλογής τους. Είναι όλοι μαθητές της Ανωτέρας σχολής στο Ωδείο Ναυπλίου Α. Μαυρούλη και αυτή είναι η συναυλία μουσικής δωματίου, που έχουν ετοιμάσει για μας!
Τα γνωστά κομμάτια που θα ακούσουμε, εκτελούνται από τα εξής ζεύγη: πιάνο - κλρινέτο, πιάνο - σαξόφωνο, πιάνο - βιολοντσέλο και πιάνο - φλάουτο. Οι οικείοι των σπουδαστών και το φιλόμουσο κοινό της πόλης θα είναι εκεί, για να στηρίξουν αυτά τα καταπληκτικά παιδιά!

Ημερομηνία
Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Ώρα έναρξης
19:00 

Είσοδος
Ελεύθερη

Πληροφορίες
Ωδείο Ναυπλίου Αγγελικής Μαυρούλη, Τ. +30 27520 25900.

Αυτό το ήξερες;
Η Μουσική δωματίου είναι η μουσική, που είναι γραμμένη για μικρά σύνολα μουσικών οργάνων, συνήθως δύο με τέσσερα μουσικά όργανα και είναι προορισμένη να εκτελείται σε μικρούς χώρους.Το μουσικό είδος, που κυριαρχεί στις συνθέσεις των συνόλων της μουσικής δωματίου, είναι η σονάτα.
Οι μουσικοί, που απαρτίζουν το σχήμα της συναυλίας, είναι μαθητές της Ανωτέρας Σχολής, στο Ωδείο Ναυπλίου Αγγελικής Μαυρούλη.

partiture & sax
Βουλευτικό Ναυπλίου εσωτερικό, Vouleftiko Nafplio interior

37.565684846035, 22.796285485384