BACK TO ALL

Φουγάρο - Janice Harrington live, 15 Δεκεμβρίου 2018

Το "Φουγάρο" συνεχίζοντας τις καθιερωμένες χειμερινές συναυλίες με καταξιωμένους εκπροσώπους της ξένης σκηνής, υποδέχεται το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 το τρίο της Janice Harrington!

Επίσης γνωστή ως "Great Grand Ma Jan", η φημισμένη τραγουδίστρια τζαζ, μπλουζ και γκόσπελ, παραγωγός και ηθοποιός ξεκίνησε τη διεθνή της καριέρα το 1969. Στη μακρά πορεία της συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως ο Billy Daniels, ο Lloyd Bridges, ο Frank Sinatra Jr., ο Sammy Davis Jr και ο Lionel Hampton. Η Harrington είναι γνωστή ως πρέσβειρα της μουσικής και του πολιτισμού των ΗΠΑ, φέρνοντας μέχρι σήμερα τα προγράμματα της αυθεντικής αμερικάνικης μουσικής σε παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Στο "Φουγάρο" τη συνοδεύουν ο πιανίστας Matthias Grabi και ο τρομπονίστας Werner Gürtler. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε από κοντά ένα θρύλο της παγκόσμιας μουσικής!...

Έναρξη
21:00

Γενική Είσοδος
10€
Προπώληση εισιτηρίων στο "Fougaro Le Café" και στο Viva.gr

Επικοινωνία
T. +30 27520 47300
info@fougaro.gr


Αυτό το ήξερες;
Ο Matthias Grabi είναι μπλουζ και τζαζ πιανίστας, που γεννήθηκε στο Αμβούργο της Γερμανίας. Ως σολίστας, συνθέτης, bandleader και μουσικός στούντιο εργάζεται στη Βόρεια Γερμανία και όχι μόνο, αφού η μουσική του τον έφερε σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Ο Werner Gürtler είναι ένας από τους πιο γνωστούς παραδοσιακούς τρομπονίστες της τζαζ στην Βόρεια Γερμανία και συμμετέχει κυρίως σαν guest διαφόρων συγκροτημάτων σε συναυλίες και φεστιβάλ τζαζ. Αν ο χρόνος το επιτρέπει, διευθύνει τη δική του ερασιτεχνική τζαζ μπάντα, στην οποία ενίοτε συμμετέχει.

Janice Harrington Fougaro
Matthias Grabi Fougaro
Werner Gürtler Fougaro

37.571725678328, 22.821049690247