BACK TO ALL

Ναύπλιο - Άναμμα δέντρου Χριστουγέννων, 14 Δεκεμβρίου 2019

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στην Πλατεία Συντάγματος, η πόλη υποδέχεται τα Χριστούγεννα ανάβοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της με κάλαντα, τραγούδια και κεράσματα. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων θα δώσει το έναυσμα του εορτασμού της γέννησης της ελπίδας και φέτος, ανάβοντας τα αστέρια, που θα κοσμούν τον δέντρο της αγάπης και της αλληλεγγύης.
Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου, με την Δημοτική Φιλαρμονική, την παιδική χορωδία "Tamperamento",  τη χορωδία του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών VD Χρονοπούλου, τον Αθλητικό Προοδευτικό Σύλλογο "Χοροκίνηση" και φέτος "το κάτι παραπάνω" στους επισκέπτες επιφυλάσσει η εμφάνιση του Κουαρτέτου εγχόρδων Crescendo με την τραγουδίστρια Ιωάννα Εμμανουήλ και την φιλική εμφάνιση της μεγάλης μας ερμηνεύτριας Πένυς Ξενάκη!
Από τις 17:30, στην κεντρική πλατεία του Ναυπλίου ξωτικά, ξυλοπόδαροι και ταχυδακτυλουργοί θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους. Οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα για να γλυκαθούν όλοι θα είναι έτοιμα και οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές της Μαρίας Καρανικόλα θα ετοιμάζονται επιτόπου και θα απογειώσουν τη γεύση μας.

Έναρξη εκδηλώσεων
17:30 
Άναμμα του δέντρου στις 18:30.

Τόπος
Πλατεία Συντάγματος

Είσοδος
Ελεύθερη

Αυτό το ήξερες;
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας "Η Αλληλεγγύη" στηρίζοντας το έργο του "Make-a-Wish", στολίζουν ένα διαφορετικό δέντρο αγάπης με Αστέρια των Ευχών! Ένα χάρτινο αστέρι, στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μας μπορεί να γράψει τη δική του ευχή και που "μαγικά" μεταμορφώνεται σε αστέρι αγάπης, που δίνει δύναμη στην ευχή μας χαρίζοντας ελπίδα και ζωή! Μπορούμε έτσι όλοι να μοιραστούμε τη δύναμη μιας ευχής, χαρίζοντας το χαμόγελο σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη...
Η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου συμμετέχει στην εορταστική εκδήλωση με χριστουγεννιάτικο bazaar από χειροποίητες δημιουργίες. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο "Η Πύλη της Αγάπης".    

Nafplio Christmas tree 2019, Άναμμα δέντρου Χριστουγέννων 2019 Ναύπλιο
Nafplio Christmas tree 2019, Άναμμα δέντρου Χριστουγέννων 2019 Ναύπλιο

37.566019360511, 22.796871560501