BACK TO ALL

Ναύπλιο - Άναμμα δέντρου & συναυλία Φοίβου Δεληβοριά, 9 Δεκεμβρίου 2018

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 η πόλη μας, τα τοπικά διαμερίσματά της και κάθε γωνιά του δήμου μας φωταγωγείται, διαχέοντας παντού το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ανάβει και η ελπίδα για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.

Θέλοντας να προσδώσει έναν ιδιαίτερα εορταστικό χαρακτήρα και φέτος, ο Δήμος Ναυπλιέων συνεργάστηκε με φορείς, με τους συλλόγους της περιοχής μας και με εθελοντές του Δήμου και κατάφεραν να οργανώσουν από κοινού ένα πρόγραμμα ποιοτικών εκδηλώσεων προσεγγίζοντας τις απαιτήσεις των δημοτών, αλλά και των επισκεπτών μας.
Όπως είναι αναμενόμενο, η βαρύτητα θα δοθεί και πάλι στην δημιουργική φαντασία των μικρών και των μεγάλων παιδιών μας, να ζήσουμε όλοι μέρες χαράς και ελπίδας αφήνοντας πίσω τις σκοτούρες και το στρες της καθημερινότητας.

Μετά το άναμμα του δέντρου, ο Φοίβος Δεληβοριάς και η μπάντα του θα μας κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά και θα απογειώσουν τη βραδιά μας, που θα είναι πλέον μαγική.

O Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του αναρωτιούνται αν είναι αληθινά τα όσα έζησαν έως τώρα και αφηγούνται ξανά την ιστορία τους από την αρχή!... Ξανασυναντούν «Εκείνη», ξαναχορεύουν την «Μπόσα Νόβα του Ησαΐα», ξανακοιτιούνται στον «Καθρέφτη» και τον σπάνε, γίνονται «Αόρατοι Άνθρωποι» και περνούν από την «Όμορφη Πόρτα», πηδούν απ' την «Ταράτσα», σκοτώνονται, ξανασηκώνονται και καταλήγουν στο γνωστό οικουμενικό motto: «Μένω στην Καλλιθέα - κι αγαπάω μια Κική - η ζωή μόνο έτσι είν' ωραία»...

Έναρξη εκδηλώσεων
18:00

Τόπος
Πλατεία Συντάγματος

Είσοδος
Ελεύθερη

Αυτό το ήξερες;
Ο Φοίβος Δεληβοριάς αγαπά το Ναύπλιο κι έρχεται φέτος για δεύτερη φορά σε συναυλία στην περιοχή μας. Το Αύγουστο 2018 τον απολαύσαμε στην πανέμορφη αυλή του πολυχώρου Φουγάρο, σε ένα μουσικό πάρτι με τραγούδι, νυχτερινές εξομολογήσεις και ανοιχτό ουρανό!...

ChristmasTree Nafplio

37.566162914804, 22.796808578103