BACK TO ALL

Ναύπλιο - Παραμύθια από τη Μικρά Ασία, Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

παλιά πόλη Ναυπλίου Ακροναυπλία, Nafplio old town Acronafplia

Λένε πως τα παραμύθια είναι για μικρούς. Λένε πως τα παραμύθια είναι διδακτικά. Λένε πως τα παραμύθια έχουν κατακλείδα και είναι θεραπευτικά. Μάλλον ισχύουν όλα τα παραπάνω και άλλα ακόμα...

Γεγονός είναι, πως το "Θεατροδρόμιο" Ναυπλίου μας λέει Παραμύθια από τη Μικρά Ασία, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022. "Ένα πλοίο ταξιδεύον...". Αφηγούνται οι: Δημήτρης Δίπλας, Μαρία Μπακάλη, Μίρκα Καχριμάνη, Βασιλική Ζούζια, μαζί τους και ο Ανδρέας Μανούχος στη μουσική επιμέλεια. 
Λένε παραμύθια για μικρούς και μεγάλους, που έφτασαν από τη Μάκρη, την Κωνσταντινούπολη, το Λίβισι και τη Σμύρνη. Τα ακούμε με συγκίνηση για πρώτη φορά, στην ιστορική εκκλησία Αγία Σοφία του παλιού Ναυπλίου.

 

Αγία Σοφία Ναυπλίου, Agia Sophia Nafplio, Agia Sofia Nafplio
αφήγηση παραμυθιών στο Ναύπλιο, Storytelling event in Nafplio

Ημέρα / ώρα
Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, ώρα 19:00

Σημείο συνάντησης
Προαύλιο εκκλησίας Αγίας Σοφίας, στην παλιά πόλη Ναυπλίου

Οργάνωση - Πληροφορίες
Σωματείο "Φίλοι του Θεάτρου στο Ναύπλιο: Θεατροδρόμιο"
Ε. theatrodromio@gmail.com

Είσοδος
Ελεύθερη

Αυτό το ήξερες;
Το Θεατροδρόμιο είναι ένα αναγνωρισμένο μη κερδοσκοπικό σωματείο, με την επωνυμία: "Φίλοι του Θεάτρου στο Ναύπλιο: Θεατροδρόμιο". Τα μέλη του είναι εκπαιδευτικοί, θεατρολόγοι, εραστές της προφορικής, εικαστικής και μουσικής έκφρασης. Δραστηριοποιείται από το 2011 με περιεχόμενα θεατρικές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις και βιωματικά εργαστήρια. Οργανώνει θεατρικές παραστάσεις, συνεργάζεται με το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με σκοπό την προαγωγή και διάδοση της θεατρικής γνώσης σαν εργαλείο ύπαρξης και συνύπαρξης, ενεργοποίησης της φαντασίας και ποιότητας ζωής.
Ο Σύλλογος Θεατροδρόμιο εμπνεύστηκε και υποστηρίζει το περίφημο Φεστιβάλ Αφήγησης, που ξεκίνησε το 2017, αποδείχθηκε μια εξαιρετική πρωτοβουλία και πλέον έχει γίνει θεσμός.

37.565273935269, 22.796695447488