BACK TO ALL

Ευαγγελίστρια Ναύπλιο - "Χριστούγεννα στη Σμύρνη", Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

η Σμύρνη των Ελλήνων, Smyrna of the Greeks

Ο Δήμος Ναυπλιέων και η Μητρόπολη Αργολίδας διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο "Χριστούγεννα στη Σμύρνη", τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο Ι. Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ναυπλίου (Ευαγγελίστρια), με απαγγελία της Ναταλίας Δραγούμη.

Ο Γιώργος Ντόβολος έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια και ερμηνεύει, μαζί με τον Γρηγόρη Κακούρη. Απαγγέλει η αγαπημένη ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη.
Τους πλαισιώνει η χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Ι. Μητροπόλεως Αργολίδας, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Καρκαλάτου. Ενορχήστρωση κάνει ο Γιώργος Κωτσίνης.
Συμμετέχει το χορευτικό συγκρότημα του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου, σε διδασκαλία της Θεώνης Κοτσιοπούλου.

Τόπος διεξαγωγής
Πνευματικό Κέντρο Ι. Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Ώρα έναρξης
19:30 

Είσοδος
Ελεύθερη

Επικοινωνία
Τ +30 27520 27778

Αυτό το ήξερες;
Το σημείο της εκδήλωσης τοποθετείται παραπλεύρως του παρεκκλησίου Αγίου Φανουρίου, στη νότια πλευρά του Ναού Ευαγγελιστρίας, όπου υπάρχουν δύο μεγάλες αίθουσες, που χρησιμοποιούνται ως Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας (για κύκλο μελέτης Αγίας Γραφής, για κατηχητικές συνάξεις παιδιών κ.ά.).
Ο μεγαλοπρεπής αυτός Ναός είναι δισυπόστατος και είναι αφιερωμένος στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου αφενός, ενώ το δεξιό κλίτος είναι αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου.

Natalia Dragoumi, Ναταλία Δραγούμη
Χριστούγεννα στη Σμύρνη, Christmas in Smyrna

37.56382543814, 22.812643647194