BACK TO ALL

Φουγάρο, «Ταξίδι στην Ελλάδα τον καιρό της κρίσης», 19 Απριλίου 2018

Μια ενδιαφέρουσα βραδιά διοργανώνει η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου μαζί με τον Σύλλογο του Montpellier «Αλληλεγγύη για τον Ελληνικό Λαό», (Collectif Montpellierain de Solidarité avec le Peuple Grec).
Στην εκδήλωση αυτή με άρωμα Ελληνο – Γαλλικής φιλίας, θα προβληθούν ταινίες μικρού μήκους, που είναι συμπαραγωγές του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου με γενικό τίτλο «Ταξίδι στην Ελλάδα τον καιρό της κρίσης». Οι ταινίες παρουσιάζουν με διαφορετική καλλιτεχνική ματιά και θεματική προσέγγιση, την εικόνα της κρίσης στην Ελλάδα για περίπου μία τετραετία. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση, με τους παραβρισκόμενους και τους φιλοξενούμενους φίλους Γάλλους.
Τιμητική η παρουσία στην εκδήλωση, της Σχολικής Μονάδας του 1ου ΕΠΑΛ  Άργους και του 1ου Ε.Κ. Άργους, με τη προβολή της ταινίας «Μαμά μην κλαις, θα τα λέμε στο Skype”, που είναι έργο των μαθητών του τομέα Ηλεκτρονικής- Ηλεκτρολογίας και Μηχανολογίας και πραγματεύεται τη μετανάστευση των νέων Ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον.
Την εκδήλωση πλαισιώνει μουσικά το «Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου», υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Νικολόπουλου.

Ώρα Έναρξης
19:00

Είσοδος
Ελεύθερη

Πληροφορίες
Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου, κα Βούλα Δεδέα τηλ.:6974940488

Αυτό το ήξερες;
Η προβολή είναι στη μνήμη της Δήμητρας Νικολοπούλου, συνεργάτιδας και φίλης  του Συλλόγου του Montpellier με την ταινία «Course contre la montre” de Dimitra Nikolopoulou

Taxidi.jpg