BACK TO ALL

Corsage - κλασικό ή ιδιαίτερο;

Κάθε νύφη επιλέγει τις καλύτερες φίλες της ως παράνυφους, έχοντάς τες έτσι στο πλάι της με έναν ξεχωριστό τρόπο, σε μία τόσο σημαντική μέρα για εκείνη. Πέρα από τα χρώματα και τα σχέδια των φορεμάτων τους, το χτένισμα και το μακιγιάζ τους, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στα αξεσουάρ, που θα πλαισιώσουν την εμφάνισή τους. Corsage, λοιπόν, και όχι μόνο για τις αγαπημένες μας παράνυφους…

Το corsage είναι ένα μικρό μπουκέτο λουλουδιών, που φοριέται στο φόρεμα μιας γυναίκας ή γύρω από τον καρπό της σαν βραχιόλι, σε επίσημες περιστάσεις. Με λίγη φαντασία, βέβαια, μπορείτε να του δώσετε μορφές, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Το βραχιόλι για το χέρι είναι από τις συνηθέστερες επιλογές. Δέστε το στον καρπό του χεριού και στολίστε το με λουλούδια φυσικά ή ψεύτικα, κορδέλες, ακόμα και με πέρλες ή στρας.

Για κάτι πιο ιδιαίτερο, μπορείτε να φτιάξετε ένα βραχιόλι για το μπράτσο. Εμπνευσμένο από το αρχαιοελληνικό στυλ, το συγκεκριμένο αξεσουάρ κολακεύει και μαγνητίζει το βλέμμα.

Όταν υπάρχει η επιθυμία για κάτι πιο διακριτικό, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερο, τότε επιλέξτε να στολίσετε το δάχτυλο των παρανύφων σας με ένα δαχτυλίδι από διάφορα λουλούδια και χρωματισμούς, που παραπέμπουν στην ανθοδέσμη σας.

Μία πιο ευφάνταστη πρόταση είναι να συνδυάσετε corsage και δαχτυλίδι μαζί. Ενώστε τα δύο αυτά στολίδια και κάντε το ένα σώμα, που θα δώσει ένα μοναδικό ύφος στο χέρι.

Κάτι κλασικό και προπάντων σικάτο, είναι τα λουλούδια στον ώμο. Ένα φόρεμα, που αφήνει ακάλυπτο τον έναν ώμο μπορεί να απογειωθεί, όταν η τιράντα, που κρατάει τον άλλον, αγκαλιαστεί με μία όμορφη σύνθεση λουλουδιών.

Ένα άλλο σημείο, που η κάθε παράνυφος μπορεί να στολίσει με λουλούδια, είναι τα μαλλιά της. Με διακριτική ή έντονη σύνθεση δημιουργήστε στεφάνια vintage, boho, ρομαντικά ή ethnic, που σε κάθε περίπτωση δίνουν μία αρμονία στην εικόνα του γάμου σας.

Εάν είστε μοντέρνος άνθρωπος, τότε τολμήστε να φορέσετε τα λουλούδια στο πόδι των παρανύφων. Ιδιαίτερα αν ο γάμος σας θα είναι σε παραλία, σίγουρα δεν υπάρχει ιδανικότερη πρόταση από αυτή! Γύρω από τον αστράγαλο ή έως τη γάμπα, σίγουρα θα είναι κάτι το εντυπωσιακό!

Και επειδή οι λεπτομέρειες διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα, εμπιστευτείτε την ομάδα του Discover Nafplio Weddings και υλοποιήστε ιδέες και προτάσεις, ώστε να είναι απλά μοναδικό!

Πηγή Φωτογραφιών: Pinterest

corsages, bridesmaids, wedding, nafplio, discovernafplioweddings, flowers
corsages, bridesmaids, wedding, nafplio, discovernafplioweddings, flowers
corsages, bridesmaids, wedding, nafplio, discovernafplioweddings, flowers

37.563867960512, 22.812590003014