BACK TO ALL

Έξοδος από την τελετή με στυλ...

Σε ένα γάμο είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που τον κάνουν μοναδικό και γι αυτό πολλά ζευγάρια ακολουθώντας non traditional βήματα δίνουν ένα ξεχωριστό twist στη δική τους ημέρα!
Μία από τις πολλές ιδέες που θα δώσουν έναν αέρα διαφορετικού είναι και οι εντυπωσιακές έξοδοι του ζευγαριού από το χώρο της τελετής. Αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα; Ποδήλατο ή άλογα; Δείτε μερικές διαφορετικές προτάσεις που ακολουθούν…

Something old…
Νοικιάστε μία αντίκα αυτοκίνητο, στολίστε το με όμορφα λουλούδια, τα παραδοσιακά τενεκεδάκια και πινακίδες “just married” και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας φεύγοντας με στυλ από την τελετή. Βρείτε την old version του αγαπημένου σας αυτοκινήτου και δώστε του την ανάλογη wedding πινελιά.

Running free…
Από την μηχανή για τους πιο ροκ μέχρι την κλασσική vespa για τους νοσταλγικούς, η επιλογή της αναχώρησης από την τελετή πάνω σε δύο ρόδες σίγουρα θα εκπλήξει πολλούς. Ένας minimal στολισμός απαιτείται και σε αυτή την περίπτωση.

Once upon a time…
Για τα ρομαντικά ζευγάρια που θέλουν να δώσουν στον γάμο τους κάτι από fairytale stories η άμαξα αποτελεί τον μονόδρομο…Εντυπωσιακές άμαξες με μεγαλοπρεπή άλογα δημιουργούν ένα σκηνικό παραμυθιού με το ζευγάρι να ποζάρει ως ένας άλλος πρίγκηπας και πριγκίπισσα της δικής του ιστορίας αγάπης.

Απέραντο γαλάζιο.
Εάν βρίσκεστε κοντά στην θάλασσα τότε χρησιμοποιείστε ένα σκάφος για την αναχώρησή σας. Εντυπωσιακό και ιδιαίτερο, ειδικά εάν φροντίσετε ένα όμορφο στολισμό που θα το κάνει ξεχωριστό. Ιδανικό και για ένα πανέμορφο φωτογραφικό υλικό!

Wedding ορθοπεταλιές…
Για τα alternative ζευγάρια που αγαπούν τα ποδήλατα και τους μεγάλους περιπάτους, η ιδέα των στολισμένων ποδηλάτων που θα περιμένουν τους νεόνυμφους αναβάτες τους έξω από την εκκλησία ή το δημαρχείο ή όπου αλλού γίνει το μυστήριο του γάμου, να τους «οδηγήσουν» στη νέα τους ζωή!

Αυτές και πολλές ακόμα ιδέες ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί με την ομάδα του Discover Nafplio για τον σχεδιασμό του πιο όμορφου γάμου…του δικού σας!!!

Πηγή φωτογραφιών: Pinterest

couple getway, exit, wedding, nafplio, wedding planning, couple, discovernafplioweddings
couple getway, exit, wedding, nafplio, wedding planning, couple, discovernafplioweddings