BACK TO ALL

Frida Kahlo: Η έμπνευση στη διακόσμηση

Τα τελευταία χρόνια, κυριαρχεί στη διακόσμηση ένα στυλ βασισμένο τόσο στα έργα της Γερμανο-Μεξικάνας ζωγράφου Frida Kahlo, όσο και στην ίδια. Μία επιβλητική προσωπικότητα, που μέσα από τα βιώματα και τα συναισθήματά της δημιούργησε αφηγηματικούς, αυτοβιογραφικούς πίνακες, μοναδικής αξίας. Η ιδιαίτερη ομορφιά της, σε συνδυασμό με τα έντονα χρώματα αποτελούν στοιχεία ξεχωριστής διακοσμητικής επιρροής. Θα συναντήσετε ποικίλες θεματικές διακοσμητικές ιδέες, που μπορούν να δώσουν ύφος και ένταση στο γάμο σας ή στη βάπτιση του μικρού σας.

Για εσάς, που το ethnic στυλ είναι το στοιχείο σας, θεματοποιήστε το γάμο σας με έντονα χρώματα και Mexican αποτυπώσεις, αντλώντας έμπνευση από την φιλοσοφία της Frida Kahlo. Στολίστε τα μαλλιά σας με μεγάλα και πολύχρωμα λουλούδια, κρατήστε ευφάνταστες ανθοδέσμες, επιλέξτε χρωματιστά αντικείμενα και ethnic υφάσματα για τη διακόσμηση του γάμου σας. Τολμήστε να ξεχωρίσετε φορώντας ακόμα και νυφικό με Mexican στοιχεία, δημιουργήστε photo booth για εσάς και τους καλεσμένους σας με αστεία props, που παραπέμπουν στα χαρακτηριστικά της, όπως τα έντονα ενωμένα φρύδια. Σε κάθε περίπτωση, ο γάμος σας θα είναι μοναδικός!

Μέσα σε όλη αυτή την πανδαισία χρωμάτων φανταστείτε τι όμορφες δημιουργίες θα μπορείτε να κάνετε και σε μια βάπτιση. Πέρα από το κλασικό Mexican στυλ της διακόσμησης, ενισχύστε το με φιγούρες της Frida Kahlo. Αποτυπώστε τη μορφή της "μικρής" Frida στα προσκλητήρια και αιφνιδιάστε τους καλεσμένους σας, οι οποίοι σίγουρα θα αναρωτιούνται τι πρόκειται να ακολουθήσει. Σχεδιάστε ακόμη μπομπονιέρες και συνδυάστε τες με πολύχρωμα πον - πον και φυσικά μην ξεχάσετε τις πινιάτες, που είναι τόσο ευχάριστες και ταυτόχρονα διασκεδαστικές για τους μικρούς μας φίλους. Όλες οι παραπάνω ιδέες μπορούν να υλοποιηθούν και σε πάρτι γενεθλίων ή παιδικές γιορτές.

Όποιο και αν είναι το είδος της εκδήλωσής σας, μην ξεχνάτε ότι η Frida Kahlo και η μεξικάνικη κουλτούρα της προσαρμόζονται σε κάθε ηλικία, αρκεί αυτό το ύφος να σας εκφράζει. Η ομάδα του Discover Nafplio Weddings ερευνά και προτείνει ιδέες, που έχουν πάντα κάτι περισσότερο να δώσουν… την έμπνευση, για να εκφράσετε την δική σας πραγματικότητα!

Πηγή Φωτογραφιών: Pinterest

Frida Khalo Nafplio Weddings Baptism Decoration
Frida Khalo Nafplio Weddings Hairstyle Wedding Dress
Frida Khalo Nafplio Weddings Baptism Decoration

37.566343868989, 22.795768098404