BACK TO ALL

Πώς να κάνετε τον πολιτικό σας γάμο ξεχωριστό

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που επιλέγουν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, είτε για λόγους ευκολίας, είτε λόγω πεποιθήσεως… Και μπορεί ο πολιτικός γάμος να φαντάζει πιο απλός και εύκολος στη διοργάνωσή του, δεν παύει όμως να αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή… αυτή που το ζευγάρι κι επισήμως γίνεται ένα!

Δώστε, λοιπόν, μια minimal ή glamourous λάμψη και προσθέστε λίγη "μαγεία" στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή σας, με μερικές ιδέες...

Destination Wedding
Πάρτε την παρέα σας και μερικούς αγαπημένους συγγενείς και ενωθείτε με τον σύντροφό σας σε έναν ξεχωριστό προορισμό!...
Το Ναύπλιο είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς! Επιλέξτε ως φόντο βουνό, θάλασσα ή ένα από τα επιβλητικά μνημεία του και αφεθείτε στην ομορφιά των τοπίων του…

Φορέστε τα λευκά σας
Τίποτα δεν θα σας κάνει να "νιώσετε" πιο πολύ τον γάμο σας, από ένα λευκό ένδυμα!
Μακρύ ή κοντό, λιτό ή "υπερβολικό", ένα λευκό φόρεμα είναι το statement του γάμου! Συνδυάστε το με διάφορα αξεσουάρ (βέλο, αξεσουάρ μαλλιών, ιδιαίτερα κοσμήματα) και εντυπωσιάστε… Άλλωστε είναι αναφαίρετο δικαίωμα της νύφης την ημέρα του γάμου της να φορέσει ό,τι θέλει!

Στολιστείτε και στολίστε το χώρο
Κανείς δεν θα σας πει κάτι, εάν στο τραπέζι του δημαρχείου τοποθετήσετε μία μικρή σύνθεση λουλουδιών, που θα κάνει την ατμόσφαιρα πιο γιορτινή. Εάν η τελετή γίνει σε εξωτερικό χώρο, δημιουργήστε μια κατασκευή διαφόρων σχημάτων, διακοσμήστε την και απολαύστε αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή σας.
Κρατήστε ανθοδέσμη, φορέστε στο γαμπρό και στους άντρες μπουτονιέρες, κορσάζ λουλουδιών στις κυρίες και είστε έτοιμοι για έναν μοναδικό πολιτικό γάμο!

Χαμογελάστε παρακαλώ!
Επειδή μία τόσο σημαντική μέρα είναι κρίμα να μην αποτυπωθεί στα φωτογραφικά φιλμ, προσλάβετε έναν επαγγελματία φωτογράφο, που θα τραβήξει μοναδικές πόζες, για να κρατήσετε τις καλύτερες αναμνήσεις. Και για να μη χάσετε καμία αυθόρμητη στιγμή, η Polaroid μπορεί να δώσει στους καλεσμένους σας τη δυνατότητα να τις απαθανατίσουν.

Ένα τραπέζι για… πολλούς
Τι πιο όμορφο, από το να ολοκληρώσετε την τελετή του γάμου σας με μία μικρή δεξίωση ή πάρτι για εσάς και τους αγαπημένους καλεσμένους σας! Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από ένα gourmet εστιατόριο ή ένα μικρό ταβερνάκι, ανάλογα με το ύφος και την προσωπικότητά σας.
Μην ξεχάσετε το στολισμό του τραπεζιού σας… και γιορτάστε με σαμπάνια και προπόσεις για μία ευτυχισμένη ζωή!

H ημέρα του γάμου σας πρέπει να είναι ξεχωριστή και η ομάδα του Discover Nafplio Weddings είναι δίπλα σας, για να της δώσει τη λάμψη που πρέπει...

Civil_Wedding_Nafplio
Civil_Beach_Wedding_Nafplio
Civil_Wedding_Nafplio

37.565727797789, 22.800000997009