BACK TO ALL

Πρωινός γάμος

Εάν είστε από τα ζευγάρια που αγαπούν το πρωινό ξύπνημα, τότε ένας πρωινός γάμος είναι ο ιδανικός για εσάς. Και δεν είναι λίγα τα ζευγάρια, που πλέον επιλέγουν τον πρωινό γάμο. Η αλήθεια είναι ότι προσφέρει πολλά…

Γιατί όμως να παντρευτείς το πρωί;

1. Κατ’ αρχήν, απολαμβάνεις όλη την ημέρα... Έχετε όλη τη μέρα μπροστά σας και τους καλεσμένους σας φρέσκους και ζωηρούς, έτοιμους για να δώσουν το ηχηρό παρόν στο γάμο σας!

2. Γλιτώνεις την αγωνία μέχρι τη "μεγάλη στιγμή", καθώς ο χρόνος προετοιμασίας είναι πολύ λιγότερος και η αναμονή μικρότερη. Για όλους αυτούς λοιπόν, που το άγχος δεν τους αφήνει να ευχαριστηθούν τη στιγμή, ένας πρωινός γάμος είναι η λύση…

3. Γιατί μπορείς να παίξεις με ευφάνταστες ιδέες... Στήσε ένα coffee station έξω από την εκκλησία, πρόσφερε πρωινό ή brunch στους καλεσμένους σου -ποιος μπορεί να αντισταθεί σε έναν ωραίο καφέ, κρουασάν και λουκουμάδες-  και διάλεξε ένα διαφορετικό wedding menu με finger food! 
Και αν πάλι είστε από αυτούς, που θέλουν να κρατήσουν τον γάμο μέχρι αργά, ετοιμάστε τότε κι ένα όμορφο γεύμα για τους καλεσμένους σας. Σίγουρα θα φάτε με μεγαλύτερη όρεξη, θα χορέψετε πολύ και θα διασκεδάσετε, χωρίς να το ξημερώσετε.

4. Παίξτε με έντονα χρώματα και διακοσμητικά στοιχεία, που θα εγκλωβίζουν μέσα τους το φως. Επιλέξτε εναλλακτικούς χώρους δεξιώσεων σε φυσικό περιβάλλον, που ταιριάζει στην ώρα, αλλά και σε σας!

5. Happy hour! Εκμεταλλευθείτε το απεριόριστο φως της ημέρας, για καλύτερες φυσικές φωτογραφίες!

6. Πρωινός γάμος και επίσημο ένδυμα; Όχι! Ιδανική επιλογή για τα ζευγάρια, που θέλουν να κρατήσουν το γάμο τους απλό και λιτό. "Κeep it simple" λοιπόν!

Tip: Ένας πρωινός γάμος συνήθως σημαίνει φθηνότερες τιμές, μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και περισσότερες επιλογές, ενώ είναι ιδανικός για μικρό αριθμό ατόμων, όπως και η εποχή επιβάλλει...

Η ομάδα του Discover Nafplio Weddings με τις πιο δημιουργικές ιδέες γίνεται ο σύμμαχός σας, για έναν πραγματικά μοναδικό γάμο!

morning wedding, nafplio, nafplio weddings, sun
morning wedding, nafplio, nafplio weddings, breakfast, brunch
morning wedding, nafplio, nafplio weddings, bride, bridesmaid

37.56382543814, 22.812643647194