BACK TO ALL

Ρύζι ή μήπως κάτι άλλο;

Κάθε ζευγάρι θέλει τον γάμο του διαφορετικό και αναζητά νέες ιδέες, που θα τον κάνουν μοναδικό!
Και επειδή είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, τι θα λέγατε αντί για ρύζι, οι καλεσμένοι σας να σας έλεγαν το “να ζήσετε” με έναν διαφορετικό τρόπο;;

Να μερικές ιδιαίτερες ιδέες:

Φύλλα Ελιάς
Από την ελληνική γη στο γάμο σας, τα φύλλα ελιάς, που συμβολίζουν την αιωνιότητα, μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια το ρύζι. Ειδικά εάν ο στολισμός σας έχει και την ελιά σαν θέμα, τότε η επιλογή είναι η ιδανική…

Λεβάντα
Αποξηραμένη ή ακόμα και φρέσκια, η λεβάντα αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα για να απολαύσει το ζευγάρι. Η αγαπημένη μυρωδιά με το όμορφο χρώμα, σίγουρα θα εκπλήξουν και τους καλεσμένους σας!

Αγριολούλουδα
Μικρά χρωματιστά λουλούδια σε έντονες αποχρώσεις, θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό σκηνικό και μια ξεχωριστή φωτογραφία… Φανταστείτε το!

Πέταλα ρόδων
Για τους ρομαντικούς, τα ροδοπέταλα είναι η απόλυτη επιλογή! Είτε λευκά είτε σε παλ χρώματα, θα δώσουν ένα vintage “άρωμα”…

Κομφετί
Με το κομφετί να κερδίζει έδαφος -κυρίως κατά τον πρώτο χορό του ζευγαριού- αυτό μπορεί να αντικαταστήσει το ρύζι κατά την έξοδο του ζευγαριού από την εκκλησία ή το δημαρχείο, συμβολίζοντας την απόλυτη χαρά.

Bubbles
To αγαπημένο παιχνίδι των μικρών, μετατρέπεται σε μία μοναδική ιδέα για την έξοδό σας ως newly weds.

Paper toss
Χάρτινα αεροπλανάκια, καρδιές ή όποιο άλλο σχήμα σας αρέσει, φτιαγμένα από χαρτί, θα γίνουν το δικό σας ξεχωριστό “ρύζι”.

Φτερά και Πούπουλα
...Που θα ανεμίζουν δίνοντας έναν αέρα παραμυθιού στο γάμο σας!

Sprinkles
Για αυτούς, που δεν μπορούν να αποχωριστούν τις γλυκές απολαύσεις, τα sprinkles έρχονται να επισφραγίσουν μια λαχταριστή, ζαχαρένια ζωή (εάν δεν τα φάνε πρώτα οι καλεσμένοι…)!

Αυτές και περισσότερες ιδέες, η ομάδα του Discover Nafplio μπορεί να τις κάνει πραγματικότητα για τον δικό σας μοναδικό γάμο!


Πηγή Φωτογραφιών: Pinterest

toss ideas, alternative, wedding, wedding planning, discover nafplio weddings
toss ideas, alternative, wedding, wedding planning, discover nafplio weddings
toss ideas, alternative, wedding, wedding planning, discover nafplio weddings