BACK TO ALL

Valentine's Day Photo Book

Η μέρα της γιορτής των ερωτευμένων πλησιάζει και μαζί της έρχονται τα ερωτήματα, για το τι δώρο θα κάνετε στους αγαπημένους σας. Οι περισσότεροι θα έχετε εξαντλήσει κάθε επιλογή, χαρίζοντας αρκουδάκια, λουλούδια κ.λπ. Αντί λοιπόν να προσφέρετε ένα δώρο δίχως χαρακτήρα, κρατήστε το συναίσθημα που το συνοδεύει και δημιουργήστε για τον "Βαλεντίνο" σας κάτι ξεχωριστό και σίγουρα μοναδικό, που δεν θα το βρει σε κανένα εμπορικό κατάστημα.

Τι πιο προσωπικό, από το να αποτυπώσετε ανεξίτηλα τις στιγμές σας; Προτείνουμε να δημιουργήσετε ένα Valentine’s Day Photo book. Είναι πολύ εύκολο να το βρείτε, αφού πλέον όλα τα καταστήματα φωτογραφίας και γραφιστικής διαθέτουν ένα τέτοιο εργαλείο. Επιλέξτε φωτογραφίες από όλη σας την πορεία ως ζευγάρι, από κοινές σας δραστηριότητες, ταξίδια, τον γάμο σας, τα πάρτι, τη γέννηση του παιδιού σας και από οτιδήποτε άλλο έχετε περάσει μαζί. Ακόμα, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα θεματικό άλμπουμ με εικόνες του τελευταίου έτους ως απογραφή της σχέσης σας ή με πράγματα που σας αρέσει να κάνετε μαζί κάθε χρόνο και απλά θα τα συγκεντρώσετε, φτιάχνοντας τη δική σας ιστορία αγάπης.

Φανταστείτε πόσο ωραία θα νιώσει ο σύντροφός σας παίρνοντας ένα τέτοιο δώρο, ευφάνταστο, απρόσμενο, ρομαντικό, γεμάτο αγάπη και όμορφες αναμνήσεις...!

Οι ιδέες ποικίλουν και εσείς σίγουρα θα βρείτε την καλύτερη! Η ομάδα του Discover Nafplio Weddings ερευνά για εσάς και προτείνει τις καλύτερες ιδέες, για να ξεχωρίζετε κάθε στιγμή!

 

 

Valentine_Day_Gift
Valentine_Day_Gift

37.566082399688, 22.805948387768