BACK TO ALL

Χριστιάννα & Γιώργος: «Ένας γάμος με χειμωνιάτικη ζεστασιά»

H ιδέα ενός γάμου στην καρδιά του χειμώνα μας ενθουσίασε και όταν γνωρίσαμε το ζευγάρι, τότε ο ενθουσιασμός μετατράπηκε σε ασύγκριτη χαρά. Η Χριστιάννα και ο Γιώργος, ένα νέο ζευγάρι, θέλησαν να μοιραστούν μαζί μας την ομορφότερη μέρα της ζωής τους, κι εμείς μετατρέψαμε αυτή την ιδέα σε έναν υπέροχο γάμο. Μες την καρδιά του χειμώνα, σε μία μέρα αναπάντεχα ηλιόλουστη, κράτησαν ο ένας το χέρι του άλλου και ένωσαν τις ζωές τους παρουσία των αγαπημένων τους. Στο πάρτι που ακολούθησε, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το χαμόγελο δεν έλειπε κανέναν και αυτό ήταν το επισφράγισμα μιας μοναδικής μέρας!

Έχοντας το χειμώνα ως βασικό στοιχείο και την επιρροή από τις Γιορτές, που μόλις είχαν τελειώσει, η διακόσμηση πλημμύρισε με κεριά, φανάρια, λαμπάκια, το ροζ και το βαθύ μπλε -αγαπημένα χρώματα του ζευγαριού- κατασκευές από ξύλο και μάρμαρο, αλλά και μοντέρνα γεωμετρικά σχήματα. Ευκάλυπτος, μύρτιλλο και βαμβάκια έπλεξαν με τα τριαντάφυλλα, τα ανθούρια και το pampas grass σε ρομαντικές συνθέσεις.
Αυτός ο γάμος τα είχε όλα!
 

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την μέρα εκείνη, αλλά και για όλες τις μέρες που οδήγησαν σε εκείνη! Βλέποντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο είναι πια ξεκάθαρο, ότι κάνατε το γάμο μας μια ξεκούραστη, χαλαρή και όμορφη εμπειρία, που την ευχαριστήθηκαμε πολύ περισσότερο απ' όσο περιμέναμε και αυτό το οφείλουμε σε σας! Και ο στολισμός; Τι να πούμε για το στολισμό... Μαγικό αποτέλεσμα! Ήταν όλα πραγματικά ονειρεμένα 💗💗 💗   Δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσάς 💗 Σας ευχαριστούμε πολύυυυ💗💗💗  

Χριστιάννα & Γιώργος

Photography: Kirill Samarits

wedding, couple, nafplio, wedding planning, discover nafplio weddings
wedding, couple, nafplio, wedding planning, discover nafplio weddings