BACK TO ALL

Wild Duck - Αναστάσιμο Μενού 2024

πασχαλινά κόκκινα αυγά, Easter red eggs

Σε ένα πραγματικά ξεχωριστό εστιατόριο στο Ναύπλιο, πεζόδρομο παραλία, θα βρεις ένα αληθινά σπέσιαλ Αναστάσιμο Μενού, με φρέσκα τοπικά υλικά και την καλύτερη ποιότητα! Αναζήτησε το Wild Duck, απόλαυσε την κάθε μπουκιά και νιώσε "ανάσταση" με όλες τις αισθήσεις σου!

Στο Ναύπλιο, στην παραλιακή οδό Μπουμπουλίνας, θα δεις το υπέροχα αναπαλαιωμένο κτίριο, στο ισόγειο του οποίου φιλοξενείται το εστιατόριο. Επίλεξε να καθίσεις είτε στον άνετο εξωτερικό χώρο του Wild Duck -να φαντάζει ένας μικρός ύμνος στον μινιμαλισμό, με τα μαύρα τραπέζια και τους μπαμπού καναπέδες να συνυπάρχουν αρμονικά με τα εντυπωσιακά φωτιστικά- είτε στο ζεστό, φιλόξενο εσωτερικό του, με διακόσμηση από έργα τέχνης δια χειρός Francesco Moretti.
Το Αναστάσιμο Μενού του Wild Duck μας προσφέρει ευφυείς γευστικές αποκαλύψεις και το μοναδικό "χρώμα" της ημέρας. Δοκιμάζουμε τα ακαταμάχητα πιάτα του σεφ και πίνουμε στην υγειά μας! Καλό Πάσχα!

Μενού Ανάστασης
Επιλογή: παραδοσιακή Μαγειρίτσα ή Σούπα μοσχάρι
Γροθόπιτα (περιέχει μανιτάρια, κοτόπουλο, τρούφα, γραβιέρα)
Παραδοσιακό κοκορέτσι
Ανάμεικτη πράσινη σαλάτα με γραβιέρα
Κότσι αρνιού, με ρίγανη, θυμάρι, πατάτες baby -1 ανά 2 άτομα
Ατομικό μίνι γλυκό Pavlova, με φρέσκα φρούτα και λεμόνι

Τιμή Μενού
70€ το άτομο

Τοποθεσία
Wild Duck eat & drink, Μπουμπουλίνας 67, Ναύπλιο

Κρατήσεις
Τ. +30 27520 28562
Ε. wildducknafplio@gmail.com

Ημερομηνία / Ώρα
Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου 2024, από τις 19:00 έως τις 22:30

Αυτό το ήξερες;
Δοκίμασε οπωσδήποτε το limoncello, που φτιάχνεται με λεμόνια των οικογενειακών κτημάτων και κρητική ρακή (το ανωτέρω Μενού δεν περιλαμβάνει ποτά). Βάλε στα συν, ότι εδώ θα βρεις πολλές επιλογές για κρασί σε ποτήρι.
Στη λίστα των ποτών του Wild Duck, θα βρεις ακόμα μια μεγάλη ποικιλία από: Mocktails, apperitive, digestive, βερμούτ, βότκα, τζιν, τεκίλα, ρούμι, ουίσκι, μαλτ, κονιάκ και μπύρες από τοπικές μικροζυθοποιείες.
Πάνω από το εστιατόριο, λειτουργούν οι  Amymone Suites της ίδιας ιδιοκτησίας, όπως και τα γειτνιάζοντα καταλύματα Αδιάντη & Αμυμώνη. Έτσι, έχεις αν θέλεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία, τόσο της γεύσης, όσο και την προσιτή πολυτέλεια μιας αξέχαστης στο Ναύπλιο διαμονής!

Wild Duck eat & drink Nafplio

37.567258355321, 22.797878192766