wedding couple

Δύο άνθρωποι, δυνατά συναισθήματα, η μεγάλη απόφαση και οι όρκοι για αιώνια αγάπη και πίστη... μια στιγμή, που θα πρέπει να μείνει για πάντα αξέχαστη! Τι λείπει, λοιπόν, από το πλάνο;...
Το τοπίο, που θα μας παραπέμπει σε κάτι μαγικό, διαφορετικό απ’ ό,τι έχουμε ζήσει μέχρι τώρα και θα κάνει την εικόνα ακόμα πιο ειδυλλιακή και ονειρεμένη, αλλά και η κατάλληλη ομάδα ανθρώπων, που με πολλή αγάπη και επαγγελματισμό θα ενώσουν τα κομμάτια του δικού σας πάζλ, μετατρέποντας εκείνη τη στιγμή σε ένα πραγματικό έργο τέχνης, ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας, σχεδιασμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, εκπληρώνοντας κάθε προσωπική σας επιθυμία!...

Καλώς ήρθατε στο Discover Nafplio Weddings.

Wedding Planning & Design
Wedding Planning & Design

H ομάδα του Discover Nafplio ειδικεύεται στην οργάνωση και το σχεδιασμό μοναδικών θεματικών γάμων στο Ναύπλιο. Με πολλαπλές υπηρεσίες και εμπειρία, δημιουργούμε μαζί, το γάμο των ονείρων σας.
Μαζί ανακαλύπτουμε το κατάλληλο μέρος της τελετής και του πάρτυ, ενώ η ομάδα αναλαμβάνει τον συντονισμό και τη διαχείριση του γάμου, τη δημιουργία και διαχείριση του budget, τις άδειες του γάμου, την κατάλληλη ομάδα των συνεργατών, που θα πλαισιώσουν το γάμο, τη μουσική και την ψυχαγωγία, τη διαμονή του ζευγαριού και των καλεσμένων, την μετακίνηση και πολλά άλλα.
Με υπηρεσίες πλήρους σχεδιασμού, αλλά και υπηρεσίες μερικού προγραμματισμού, η ομάδα Discover Nafplio είναι εδώ, για εκείνους που επιθυμούν να έχουν το γάμο των ονείρων τους και να το απολαύσουν στο έπακρο!

Decoration & Styling
Decoration & Styling

Η διακόσμηση του γάμου αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του.
Η ομάδα διακόσμησης του Discover Nafplio δουλεύει ξεχωριστά με κάθε ζευγάρι, για να προσφέρει εμπνευσμένες ιδέες για τον γάμο τους.
Θεματική Διακόσμηση & Στυλ, εξέλιξη ενός ολοκληρωμένου concept, σχεδιασμό Save the dates & προσκλητήριων, υπηρεσίες παραγωγής και υλοποίησης της διακόσμησης, welcome gifts και μπομπονιέρες, styling και την οργάνωση της ημέρας του γάμου ή ό,τι άλλο έχετε φανταστεί.
Είτε το στυλ σας είναι elegant, boho, ρουστίκ, ρομαντικό, vintage ή οτιδήποτε άλλο, η ομάδα Discover Nafplio είναι έτοιμη να το πραγματοποιήσει!

Parties & More
Parties & More

Επειδή πάντα υπάρχει λόγος για ένα πάρτυ, μαζί θα οργανώσουμε bachelor, pre-wedding συναντήσεις, κοκτέιλ πάρτυ, δραστηριότητες για τους καλεσμένους, πάρτυ καλωσορίσματος, rehearsal dinners και αποχαιρετιστήρια brunch, to keep the party going.
 

That sounds like me…
Get inspired

Γιώργος & Νένα: Ένας ρομαντικός γάμος

"Έχουμε ονειρευτεί έναν γάμο απλό και ρομαντικό". Αυτό μας ζήτησαν η Νένα και ο Γιώργος όταν ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε το γάμο. Έτσι, μια ηλιόλουστη μέρα του Μαίου, οι πιο κοντινοί συγγεν...

BAPTISM
ΒΑΠΤΙΣΗ

Για μία μοναδική βάπτιση με ξεχωριστή διακόσμηση, εμπνευσμένες ιδέες και ένα μαγικό σκηνικό! Ό,τι έχετε ονειρευτεί για τον μικρό σας άγγελο, μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

H ομάδα του Discover Nafplio ήταν δίπλα μας από την αρχή της οργάνωσης, μέχρι και τις αμέσως επόμενες
ημέρες του γάμου, για να μας καθοδηγήσουν, να μας συμβουλέψουν, να κάνουν
προτάσεις, να παρουσιάσουν ιδέες και προσφορές και να ρυθμίσουν την
παραμικρή λεπτομέρεια. Κατάφεραν να οργανώσουν τον γάμο μας, όπως τον είχαμε φανταστεί και ακόμα
καλύτερο!

Δανάη & Βαγγέλης

"Η οργάνωση ενός γάμου είναι για τα ζευγάρια μια διαδικασία επίπονη, χρονοβόρα και ιδιαιτέρως στρεσογόνος. Όχι για εμάς όμως! Έχοντας δίπλα μας πολύτιμο αρωγό την ομάδα του Discover Nafplio Weddings, οι μήνες της προετοιμασίας κύλησαν αβίαστα και εμείς απολαύσαμε την κάθε στιγμή!

Μαρία & Γιάννης

"Για δυο άτομα, που ο γάμος ήταν μια τρομακτική ιδέα ως προς την οργάνωση, τις διαδικασίες, τον κόσμο και όλα τα υπόλοιπα, η ομάδα του Discover Nafplio Weddings έκανε απίστευτη δουλειά! Σχεδίασαν ένα μαγευτικό event, με βάσει το στυλ μας και όλες τις ιδέες, που είχαμε στο μυαλό μας. Δεν προσπάθησαν ποτέ να μας μεταπείσουν για κάτι που ίσως ήταν ολίγο ανορθόδοξο για γάμο, κάτι που εμείς θεωρούμε το πιο σημαντικό... Ήταν πραγματικά η καλύτερη μέρα της ζωής μας και το οφείλουμε όλο στην ομάδα Discover Nafplio Weddings.

Μαρία & Άγγελος