BACK TO ALL

Kristin & Pedro

Ο πραγματικός γρίφος σχετικά με αυτόν το γάμο είναι, ότι τυγχάνει να είναι εντός της Ελλάδας και όχι κάπου έξω από τη Βοστώνη, όπου το ζευγάρι κατοικεί. 
Η Kristin και ο Pedro θέλοντας έναν κλασικό, αλλά μοντέρνο γάμο την περίοδο του ορθόδοξου Πάσχα, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο πανέμορφο Ναύπλιο, μας επισκέφτηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι. "Έχουμε αποφασίσει να παντρευτούμε στο Ναύπλιο. Μπορεί να είναι λίγο μακριά, είναι όμως αγαπημένος τόπος, είναι στην καρδιά και το μυαλό μας, αφού με ενώνει με την οικογένεια μου" μας εξομολογήθηκε η Kristin και μας έδωσε το στίγμα της.

Αυτό ήταν λοιπόν, είχαν βρει τον προορισμό, έπρεπε να βρούμε και τους χώρους. Η απόφαση δύσκολη, καθώς η Kristin είχε ονειρευτεί το πάρτι του γάμου να γίνει σε έναν επίγειο παράδεισο, οπότε έπρεπε να μετατρέψουμε τον χώρο της δεξίωσης. Αφού μοιραστήκαμε τα όνειρά τους για τη μέρα αυτή, σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε μια ρομαντική, ζεστή τελετή και μια ξεχωριστή δεξίωση, για τους 150 καλεσμένους τους. Μια διαχρονική και εκλεπτυσμένη πρόσκληση έδινε τον τόνο για τον γάμο, ο οποίος επικεντρώθηκε γύρω από έναν χρωματικό συνδυασμό λευκού, μαύρου, με χρυσές πινελιές και έντονες πρασινάδες.

Το ζευγάρι επέλεξε για την τελετή τον ιερό ναό της Παναγίας, στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. Αποφάσισε να τηρήσει την παράδοση και να μην πάνε μαζί στην εκκλησία, αλλά να δουν ο ένας τον άλλον εκεί. Η διαδρομή προς την εκκλησία είχε μια  ξεχωριστή τοπική πινελιά. Μια παραδοσιακή ορχήστρα συνόδεψε τη νύφη με τον πατέρα της και τους καλεσμένους τους μέχρι το ναό. Αφού είπαν "I do", οι νεόνυμφοι περπάτησαν στα πλακόστρωτα σοκάκια της παλιάς πόλης και οδήγησαν τους καλεσμένους σε μια υπέρλαμπρη αίθουσα, ειδικά διαμορφωμένη για τη δεξίωση του γάμου τους. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για μια κομψή διακόσμηση, πολυτελή υλικά, με έναν άφθονο και ζεστό φωτισμό.

Πριν μπουν στην αίθουσα, σφράγισαν τον γάμο τους με ένα φιλί. Αυτό ώθησε το παραδοσιακό συγκρότημα να ξεκινήσει το "Δυνατά, δυνατά" καθώς περπατούσαν στον διάδρομο. Το ζευγάρι ξεκίνησε με τον πρώτο χορό και η πίστα παρέμεινε κατάμεστη μέχρι το πρωί...

Το χαμόγελο, η ζεστή αγκαλιά της Kristin και του Pedro και μια υπόσχεση, που δόθηκε στο τέλος της βραδιάς, ήταν μια επιβεβαίωση για μας, ότι έζησαν τη μέρα αυτή όπως την είχαν ονειρευτεί!

Φωτογραφική επιμέλεια
Yiannis Sotiropoulos
Destination Wedding Photographer

WEDDING IN GREECE
WEDDING CAKE
WEDDING LIGHTS

37.566352486302, 22.795752163066