ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

To Discover Nafplio είναι το ταξιδιωτικό Web Portal της πόλης. Μοντέρνο και λιτό, φιλοδοξεί μέσα από τα κείμενα και τις εικόνες του να  μεταφέρει  την πραγματική μαγεία της περιοχής. Σχεδιασμένο από μία ομάδα νέων ανθρώπων με ισχυρή άποψη, όρεξη για νέες ανακαλύψεις και αφηγηματικό ταλέντο, σας οδηγεί να ανακαλύψετε κάθε γωνιά, κάθε δυνατή επιλογή. Να ζήσετε το Ναύπλιο σαν κάτοικος της πόλης.

Διαμονή, φαγητό, διασκέδαση και shopping  therapy, παραλίες και βόλτες είναι οι βασικές ενότητες, που το Discover Nafplio παρουσιάζει, όπως κανείς άλλος δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα. Οι ηλεκτρονικές σελίδες του είναι γεμάτες από αληθινές, επιλεκτικές προτάσεις οι οποίες ενημερώνονται καθημερινά.

Παράλληλα, με ουσιαστικές αναφορές στην ιστορία, τα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μέρη που αξίζει να δεις ή να επισκεφτείς, η εικόνα συμπληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο.

Events, τοπικές ιστορίες, συμβουλές και προτάσεις με την δική μας οπτική, θα σας εμπνεύσουν να προγραμματίσετε τις διακοπές, το Σαββατοκύριακο ακόμα και την μονοήμερη εκδρομή σας στο Ναύπλιο.

Ανακαλύψτε το Ναύπλιο λοιπόν…