BACK TO ALL

Mona & Voke: "Ένας παραδοσιακός Νιγηριανός γάμος"

Πώς να μην εκπλαγείτε από τη ζωντανή και χαρούμενη γιορτή ενός παραδοσιακού γάμου της Νιγηρίας, που αντανακλά την πλούσια και ποικιλόμορφη πολιτιστική ιστορία της χώρας! Ο γάμος των Mona και Voke, που έγινε στο Ναύπλιο, ήταν μια "έκρηξη" χρωμάτων και εθίμων, βουτηγμένη σε παράδοση και νόημα!
Η οικογένεια και οι καλεσμένοι έφτασαν με λαμπερή ενδυμασία πλούσια κεντημένη με περίπλοκα μοτίβα, αξεσουάρ και χάντρες, φορώντας ένα φάσμα χρωμάτων, που συμβολίζουν διάφορες πτυχές του πολιτισμού. Η τελετή ακολουθούσε διάφορα τελετουργικά και έθιμα, το καθένα με τον μοναδικό του συμβολισμό. Οι μεγαλύτεροι πρόσφεραν ευλογίες και συμβουλές στους νεόνυμφους, ενώ το ζευγάρι έλαμπε γεμάτο ευτυχία και αγάπη! Η ανταλλαγή δώρων και λόγων αγάπης σήμανε την ένωση των δύο οικογενειών. Τα πολύχρωμα λουλούδια και οι τροπικές πινελιές δημιούργησαν την απαιτούμενη γιορτινή ατμόσφαιρα. Η μουσική γέμισε τον αέρα, καθώς οι οικογένειες ενώθηκαν χορεύοντας στον ρυθμό.
Αυτός ο γάμος ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι σε έθιμα και παραδόσεις, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσους είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν!






Φωτογραφική επιμέλεια
Yiannis Sotiropoulos
Destination Wedding Photographer

wedding in Greece, Nafplio Wedding, Nigerian wedding, happy couple, Discover Nafplio Weddings, wedding photography
wedding in Greece, Nafplio Wedding, Nigerian wedding, happy couple, Discover Nafplio Weddings, wedding photography, wedding decoration