BACK TO ALL

3Sixty - Haris Mos, Παρασκευή 1 Δεκέμβρη 2023

3Sixty Nafplio bar

Το βράδυ της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου 2023, στο Ναύπλιο υποδεχόμαστε τον χειμώνα στα καλύτερα! Στο αγαπημένο 3Sixty η διάθεση ανεβαίνει, με τον Haris Mos στις μουσικές του κόσμου του και του κόσμου μας...

Το 3Sixty Cafe & Wine Bar και 3Sixty Grill Dining μας προσφέρει 360 μοίρες ολόκληρης απόλαυσης, με εκλεκτές γεύσεις για μέρα και νύχτα, μαζί με ποικιλία ξεχωριστών Events! Για την πρώτη μέρα του φετινού χειμώνα, μας προσφέρει και ένα φανταστικό μουσικό show, από τα αναπάντεχα, που μόνο το 3Sixty ξέρει πώς! Φέρνει τον Haris Mos!

3Sixty Wine Bar Nafplio
Haris Mos at 3Sixty Nafplio

Ο Χάρης Μωσαΐδης ή Haris Mos, όπως είναι το καλλιτεχνικό του, είναι γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό (με μακριά μαλλιά τότε), από τον πρώτο κύκλο του "The Voice", που είχε προβληθεί στον ΑΝΤ1 το 2014. Μας εξέπληξε ευχάριστα τόσο η φωνή, όσο και η σκηνική του παρουσία, φτάνοντάς τον μέχρι την φάση των "battles".
Αμέσως μετά το "Τhe Voice", ξεκίνησαν η εμφανίσεις του στο "Posidonio" παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και στη συνέχεια με τον Γιάννη Πλούταρχο. Δύο χρόνια μετά, τον συναντάμε στο Musical "Jesus Christ Superstar". Το 2019 πλέον κυκλοφορεί τον 2ο του δίσκο με την μπάντα του "Silked & Stained" και εμφανίζεται στην σκηνή του "The Final Four" με πολύ καλές κριτικές. 
Σπούδασε στο Tech Music School of London (στην ίδια σχολή, από όπου έχει αποφοιτήσει και ο Robbie Williams). Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στο Κιλκίς. Με πατέρα από το Κιλκίς και μητέρα Αγγλίδα, ο ίδιος αποκαλείται Αγγλοπόντιος. Kαταφέρνει να κερδίσει τον ρόλο του τέρατος στο μιούζικαλ "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" στο Harrow Arts Centre του Λονδίνου, ακολουθεί ο Πήτερ Παν στο ομώνυμο μιούζικαλ, ενώ στις οντισιόν του Jesus Christ Super Star γνωρίζεται με τον Andrew Lloyd Webber. Μετά από 4 χρόνια στην Αγγλία αποφασίζει να τραγουδήσει σε κρουαζιερόπλοιο στην Φινλανδία και στην Σουηδία. Μετά την κρουαζιέρα ήταν, που επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου δηλώνει συμμετοχή για το The Voice, περνάει οντισιόν και προκρίνεται.
Εμείς, θα τον απολαύσουμε σε δικά του και ξένα τραγούδια, αλλά θα μοιραστούμε και τις μουσικές του επιλογές.

Είσοδος
Ελεύθερη

Πληροφορίες - Κρατήσεις
3Sixty Cafe & Wine Bar
Βασ. Αλεξάνδρου & Φερραίου, Ναύπλιο (παλιά πόλη)
Τ. +30 27520 28068
Ε. hello@3sixty.life

Αυτό το ήξερες;
Στο "The Voice" είχε συμμετάσχει και ο αδερφός του Χάρη, ο Αιμίλιος Μωσαΐδης, τόσο το 2015, όσο και το 2018.
Αγαπημένο all day στέκι το 3Sixty, τόσο για τις γεύσεις που προσφέρει, όσο και για τις γευστικές ή μουσικές θεματικές του βραδιές όλο το χρόνο, ενώ για τη διακόσμησή του έχει λάβει ένα από τα 19 world design awards!  

Ναύπλιο, Nafplio

37.566653123078, 22.797338962555