BACK TO ALL

Λιμάνι Ναυπλίου - 3ος αγώνα Πρωταθλήματος Enduro, 13 Οκτωβρίου 2013

Το αθλητικό σωματείο ΦΙΛ.Μ.Α. διοργανώνει τον 5ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO και τον 3ο αγώνα Πρωταθλήματος ENDURO Νοτίου Ελλάδος για το 2013. Οι αγώνες θα προσμετρήσουν αντίστοιχα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro Α. ΜΟΤ.Ο.Ε. και στο Πρωτάθλημα Enduro Νοτίου Ελλάδος 2013.

Χώρος Εκκίνησης
Το park ferme του αγώνα θα είναι στο Λιμάνι Ναυπλίου, απέναντι από το Κολυμβητήριο. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι Ναυπλίου. Ο αγώνας διεξάγεται κυρίως σε δασικούς και αγροτικούς δρόμους αλλά και δασικά μονοπάτια με έντονες εδαφικές εναλλαγές και ποικιλόμορφη σύσταση τερέν.

Ώρα Έναρξης
08:00-09:30

Πρωτάθλημα Enduro Νοτίου Ελλάδος 2013
Η διαδρομή του αγώνα είναι τύπου 9 έχει μήκος 110χλμ και αποτελείται από 2 γύρους των περίπου 55 χλμ. και μια ουρά 4 χλμ περίπου, για όλες τις κατηγορίες, εκτός της ΕΤ που θα κάνουν 1 γύρο. Οι ειδικές θα είναι 2 σε κάθε κύκλο, η πρώτη τύπου ENDURO με 3,5χλμ μήκος που θα γίνει 2 φορές χρονομετρημένες, η πρώτη αναγνωριστική. Η δεύτερη θα είναι τύπου EXTREME ENDURO, μήκους 2,5χλμ που θα γίνει 2 φορές, η πρώτη αναγνωριστική. Η διαδρομή του Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος θα είναι ίδια με του Πρωταθλήματος.
Τα σήματα που θα χρησιμοποιηθούν είναι τα εξής.
-Κορδέλες στις ειδικές διαδρομές, διαφορετικό χρώμα αριστερά – δεξιά.
-Δείγματα των σημάτων που θα χρησιμοποιηθούν στον αγώνα είναι σε εμφανές σημείο στον χώρο της εκκίνησης και είναι τυποποιημένα από την Α. ΜΟΤ. Ο. Ε.

Park Ferme
-Ο χώρος του park ferme θα βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο στο Λιμάνι Ναυπλίου.
Οι ώρες λειτουργίας του θα είναι από 14.00 έως και 21.00 το Σάββατο 13 Οκτωβρίου. Θα είναι περιφραγμένος και φυλασσόμενος ώστε να εμποδίζεται η είσοδος σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα.
Στον χώρο του park ferme απαγορεύονται στους αγωνιζόμενους με ποινή αποκλεισμού από τον αγώνα τα κάτωθι:
1)Να θέτουν σε λειτουργία τον κινητήρα τους
2)Να αγγίζουν την μοτοσυκλέτα άλλου αναβάτη ή και την δικιά τους εκτός από την στιγμή της εισόδου-εξόδου όπου και την σπρώχνουν.
3)Το κάπνισμα
4)Η παραμονή στον χώρο πέραν του επιτρεπτού.
Τα ίδια ισχύουν και κατά την διάρκεια που οι μοτοσυκλέτες θα επιτηρούνται μετά τον τερματισμό.
Ο τερματισμός θα γίνει στο χώρο της εκκίνησης

EDUROKA.jpg

37.5686, 22.8024