BACK TO ALL

Ναύπλιο - Μουσική βραδιά στην παραλία, Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Ναύπλιο από drone, Nafplio from the sea

Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 το βράδυ στο Ναύπλιο, στην πλατεία Φιλελλήνων, πραγματοποιείται μουσική βραδιά από τα αδέρφια Αδριανό και Ελένη Νόνη και τους συνεργάτες τους.

Το μουσικό τους πρόγραμμα κινείται στους ρυθμούς της Μπόσα-νόβα και του Σουίνγκ, με ελληνικά και ξένα τραγούδια, αλλά όχι μόνο...

O Αδριανός Νόνης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Πήρε τα πρώτα του μουσικά μαθήματα από τον Μιχάλη Παγίδα. Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά και κιθάρα στο Ορφείο Ωδείο Αθηνών. Ταυτόχρονα εμφανιζόταν ως κιθαρίστας-τραγουδιστής σε μουσικές σκηνές της Αθήνας. Το 1998 δημιουργούνται οι Αnima, όπου παίζει κιθάρα και γράφει μουσική και το 2000 κυκλοφορούν οι "Παράξενες μέρες" από την Ano Kato Records. Κάπως έτσι ξεκίνησε η σημαίνουσα μουσική του διαδρομή ως σήμερα.
Η Ελένη Νόνη γεννήθηκε στο Ναύπλιο. Σπούδασε φωνητική και κλασικό πιάνο στο Ορφείο Ωδείο Αθηνών. Το 2007 στο φεστιβάλ "Τσιτσάνεια" διακρίνεται με το 1ο βραβείο ερμηνείας. Το 2009 συμμετέχει στον δίσκο "Λάθος Πάθος" του Βασίλη Σαλταγιάννη, το 2010 στο δίσκο "Χαμογελάω" του Αδριανού Νόνη, το 2014 ερμηνεύει το single "Σαν το φτερό" του ιδίου. To 2015 συμμετέχει στο άλμπουμ "Κρυμμένα θαύματα" του Βασίλη Σαλταγιάννη. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες, οπως η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Κώστας Μάντζιος, η Καίτη Κουλιά κ.ά.

Noni brothers Nafplio live concert, Αδριανός & Ελένη Νόνη Ναύπλιο
Philhellenon square Nafplio, Πλατεία Φιλελλήνων Ναύπλιο

Συντελεστές
Ελένη Νόνη -τραγούδι
Αδριανός Νόνης -τραγούδι & κιθάρα
Βασίλης Ντρουμπογιάννης -πιάνο
Μάριος-Ιβάν Παπούλιας -πιάνο
Ανδρέας Νικόλης -τύμπανα και κρουστά

Ημερομηνία - ώρα εκδήλωσης
Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 - ώρα 20:00

Χώρος διεξαγωγής
Πλατεία Φιλελλήνων, παραλία Ναυπλίου

Είσοδος
Ελεύθερη

Αυτό το ήξερες;
Η συναυλία εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις της 2ης Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων, που πραγματοποιείται στα πλαίσια του 8ου Mediterranean Yacht Show, και η λήξη τους είναι την ημέρα αυτή.
Η οργάνωση υλοποιείται με ευθύνη του Δήμου Ναυπλιέων και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού (ΔΟΠΠΑΤ). 

37.567304732073, 22.796298330074