BACK TO ALL

Panorama - Γιορτή της Γυναίκας με ζωντανή μουσική, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Panorama Tolo interior

Αρχή της Άνοιξης, νέος μήνας και γιορτή της Γυναίκας πάνε μαζί! Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 στο Τολό, στο αγαπημένο μας Πανόραμα, την τιμούμε και τη γιορτάζουμε μοναδικά και ιδιαίτερα, όπως της πρέπει...

Με οδηγό την καλή ελληνική μουσική που αγαπάμε, και απολαμβάνοντας υπέροχες γεύσεις από το ιδιαίτερο μενού του Πανόραμα, αυτό το βράδυ Παρασκευής 8 Μαρτίου αποκτά ξεχωριστό χρώμα και διάθεση. Παρακολουθούμε μια δοκιμασμένη τριάδα ντόπιων μουσικών σε αγαπημένα τραγούδια, χορεύουμε κι εμείς και τραγουδάμε!
Γιορτή της Γυναίκας... Ατμόσφαιρα ιδιαίτερη, ωραίες μουσικές και γεύσεις μοναδικές, κάνουν το σκηνικό για μας ξεχωριστό, σαν καράβι πάνω στη θάλασσα με ανοικτούς ορίζοντες, για τις καπετάνισσες της καρδιάς μας!

Μουσικοί
Σίμος Γκάτσης, τραγούδι
Θάνος Γκάτσης, κιθάρα - τραγούδι
Βασίλης Σωτηρόπουλος - μπουζούκι

Τα αδέλφια Σίμος και Θάνος Γκάτσης είναι γιοί του Γιώργου Γκάτση παλιού γνωστού τραγουδιστή της περιοχής μας. Ο Σίμος Γκάτσης ασχολήθηκε από μικρός με το τραγούδι, παράλληλα με τις πανεπιστημιακές σπουδές του (είναι γεωπόνος), παρακολουθώντας μαθήματα φωνητικής και συμμετέχοντας σε μουσικά σχήματα, που δημιουργούσε είτε ο ίδιος, ή μαζί με τον επίσης τραγουδιστή και μουσικό αδελφό του Θανάση Γκάτση, έχει δε εμφανιστεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Οι μουσικές επιλογές του είναι περισσότερο από την ελληνική δισκογραφία, φωνητικά δε κινείται με χαρακτηριστική άνεση και ιδιαίτερη ευαισθησία στο χώρο του ελληνικού λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού.

Χώρος διεξαγωγής
Πανόραμα, All Day Cafe-Restaurant
Σέκερη 1, Τ.Κ. 210 56, ΤολόΤ. +30 27520 58328, Ε. panoramatolo1989@gmail.com

Ημέρα / Ώρα
Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 το βράδυ, στις 20:30

Κρατήσεις
T. +30 693 6454 028

Αυτό το ήξερες;
Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο, ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών (δικαίωμα ψήφου, κατοχής δημοσίων αξιωμάτων, ίσων ευκαιριών, κατά της διάκρισης φύλου κ.ά.) . Ενώ η πρώτη τήρηση της Ημέρας της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1909 στη Νέα Υόρκη, η 8η Μαρτίου προτάθηκε από τη Διεθνή Διάσκεψη Γυναικών του 1910, ώστε να καθιερωθεί μια "Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας". Το 1914 έλαβε χώρα η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, πιθανόν επειδή η ημέρα αυτή ήταν Κυριακή και έκτοτε πραγματοποιείται πάντα αυτήν την ημερομηνία σε όλες τις χώρες. Θεσπίστηκε για πρώτη φορά το 1977, με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ.
To εστιατόριο Πανόραμα -οικογενειακή επιχείρηση- λειτουργεί αδειάλειπτα από το 1995, έχει περάσει πλέον στη νέα γενιά ιδιοκτητών και, μετά την πρόσφατη ανακαίνιση, το βρίσκεις τώρα στα καλύτερά του! Στο "τιμόνι" του, η Βασιλική και ο Παναγιώτης, για να σε οδηγήσουν σε ένα ενδιαφέρον γαστριμαργικό ταξίδι...!

Panorama live 08-03-2024 Woman's Day

37.521371318655, 22.860498137229