BACK TO ALL

Λιμάνι Ναυπλίου - 9ο Mediterranean Yacht Show, 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2024

Mediterranean Yacht Show Nafplio

Ευρέως αναγνωρισμένη ως η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων πολυτελών σκαφών αναψυχής στον κόσμο, και ένα από τα πιο σημαντικά ετήσια γεγονότα στον παγκόσμιο χώρο του γιώτιγκ, το Mediterranean Yacht Show (MEDYS) επιστρέφει στο Ναύπλιο για ένατη φορά. Το 9ο MEDYS έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα από το Σάββατο 27 Απριλίου, έως την Τετάρτη 1η Μαΐου 2024 και παραμένει κάθε Άνοιξη πιστό στο Ναύπλιο!

H αργολική πρωτεύουσα γίνεται για 5 μέρες το επίκεντρο του θαλάσσιου τουρισμού, φιλοξενώντας στο γραφικό λιμάνι της πλήθος εντυπωσιακών, πολυτελών σκαφών αναψυχής και των πληρωμάτων τους. Το Mediterranean Yacht Show, το οποίο διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων, προσφέρει την ευκαιρία σε ένα διεθνές κοινό charter brokers να δουν από κοντά τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν. Το Mediterranean Yacht Show, αποτελεί σημαντικό σταθμό στην ατζέντα του yachting, χάρη στον μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων σκαφών, στο εξαίρετο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει, καθώς και στην ειδυλλιακή τοποθεσία που το φιλοξενεί.
Η συμβολή του MEDYS στην ανάπτυξη και εξέλιξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο είναι αναμφισβήτητη, προσελκύοντας κάθε χρόνο αυξανόμενο ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες του χώρου. Η έκθεση φέρνει κοντά central agents, brokers και εκθέτες με υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με το yachting, βάζοντας στο παγκόσμιο επίκεντρο τον ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό.

Mediterranean Yacht Show Nafplio

Διαγωνισμός των Σεφ
Ο Διαγωνισμός των Σεφ θα επιστρέψει και πάλι το 2024, για να προκαλέσει τη δημιουργικότητα, το ταλέντο και τις δεξιότητες των σεφ των γιωτ. "Μηδενικά Απορρίμματα" (Zero Waste) ήταν το θέμα για το 2023: ανέβασε τον πήχη και υπάρχει ήδη ανυπομονησία, μαζί με τη φυσιολογική αγωνία, για το επόμενο έτος. Η κριτική επιτροπή θα είναι, όπως πάντα, εξαιρετική και οι διοργανωτές δεν έχουν χάσει καθόλου χρόνο στο να επικοινωνούν με σεφ εστιατορίων, που δημιουργούν θύελλα στους λάτρεις της μαγειρικής. Όπως λένε, χρειάζεται ταλέντο για να αναγνωριστεί το ταλέντο.
Ένα πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων δεξιώσεων και πάρτι, θα προσθέσει μια επιπλέον διάσταση στην έκθεση, με σκοπό να προσφέρει μια εμπειρία, που είναι ταυτόχρονα παραγωγική και ευχάριστη.

Επίσημη Τελετή Έναρξης
Σάββατο 27 Απριλίου 2024, ώρα 19:00. Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Πρόγραμμα
Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα του πενθημέρου Εδώ.

Επικοινωνία - Εγγραφές
Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τη διοργάνωση ή τον Σύνδεσμο, Τ.: +30 210 9811717 Ε.: info@gya.gr

Αυτό το ήξερες;
Κατά τις ίδιες ημερομηνίες διεξαγωγής, λαμβάνει χώρα στο λιμάνι Ναυπλίου η καθιερωμένη Έκθεση Τοπικών Προϊόντων, από την τοπική αγροτική παραγωγή και οικοτεχνία.
Το Mediterranean Yacht Show αποτελεί μια πρωτοβουλία, που αποκλειστικό στόχο έχει τη διεθνή προώθηση του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού υψηλών προδιαγραφών, ο οποίος αποτελεί την αιχμή του δόρατος του ελληνικού τουρισμού.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Το 8ο MEDYS παρουσίασε 92 γιώτ με εντυπωσιακό συνολικό μήκος 3,5 χιλιόμετρα και μια εξίσου εντυπωσιακή λίστα αναμονής (λόγω περιορισμένου χώρου στο λιμάνι του Ναυπλίου), που υπερέβη κατά πολύ εκείνη των προηγούμενων ετών. Η εκδήλωση προσέλκυσε περισσότερους από 750 επαγγελματίες του γιώτιγκ από 31 χώρες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να επιθεωρήσουν γιώτ με ελληνική άδεια ενοικίασης, να συναντήσουν το πλήρωμα και να ανακαλύψουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων.

Mediterranean Yacht Show Nafplio

37.567648102474, 22.796228528023