BACK TO ALL

Ναύπλιο - Φωταγώγηση δέντρου Χριστουγέννων, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Nafplio Christmas tree

Τα Χριστούγεννα έφτασαν! Η λαμπρή γιορτή της γέννησης του Κυρίου κυριαρχεί σε κάθε μήκος και πλάτος του κόσμου και σκορπίζει θεϊκό φως στις καρδιές των ανθρώπων. Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Ναυπλιέων έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, στην Πλατεία Συντάγματος.

Ανάβουμε τα φώτα του δέντρου! Σύμβολο της συνέχισης της ζωής με ελπίδα, αισιοδοξία και ειρήνη στην καρδιά και στην πόλη μας.
Το Ναύπλιο "πλημμυρίζει" με λάμψη και φως από τις 18:00, για να υποδεχθεί την ευλογημένη αυτή γιορτή με ήχους τραγουδιών, που αντιλαλούν χαρμόσυνα προκαλώντας τέρψη και συγκίνηση και ενισχύοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων, το πνεύμα της Αγάπης!
Φορώντας το πιο ζεστό μας χαμόγελο, εμπλεκόμαστε όλοι μαζί σε μια "συνομωσία Αγάπης", γιατί… Χριστούγεννα είναι η Αγάπη εν δράσει! Κάθε φορά που αγαπάμε, κάθε φορά που προσφέρουμε είναι Χριστούγεννα!

Συντελεστές
Δημοτική Φιλαρμονική Ναυπλίου, υπό τη διδασκαλία – διεύθυνση του μαέστρου – αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη.
Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας, με μαθητές από τις κατευθύνσεις θεάτρου – κινηματογράφου, χορού και εικαστικών.
Το Νέο Σχολείο, με την χορωδία και την ορχήστρα του θα παρουσιάσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ναυπλίου Χοροκίνηση, με ένα αγωνιστικό τμήμα αθλητικού ομαδικού χορού Τσιρλίντιγκ ηλικίας δημοτικών /primary, σε χορογραφία χριστουγεννιάτικου pom!
Τα παιδιά του ΚΔΑΠ "Ουράνιο Τόξο" αποδίδοντας στην ελληνική νοηματική γλώσσα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας, με το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής θα παρουσιάσει παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Έναρξη εκδηλώσεων
18:00 
Φωταγώγηση του δέντρου στις 19:00.

Τόπος
Πλατεία Συντάγματος

Είσοδος
Ελεύθερη

Αυτό το ήξερες;
To φετινό χριστουγεννιάτικο bazaar από χειροποίητες δημιουργίες, με τη συμμετοχή σχολείων, συλλόγων και τοπικών φορέων, έχει προγραμματιστεί για τις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2023. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο "Η Πύλη της Αγάπης". 

Nafplio Christmas tree

37.566006804555, 22.796791791916