BACK TO ALL

Cine Nafplio - Ο Καραγκιόζης Master Chef, Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Cine Nafplio, κινηματογράφος Ναυπλίου

Το Θέατρο Σκιών Αθανασίου μας προσκαλεί για δύο παραστάσεις, στο έργο "Ο Καραγκιόζης Master Chef", που θα παιχτούν στο Cine Nafplio, δίπλα στην Πυροσβεστική Ναυπλίου, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2022.

Λίγα λόγια για το έργο
Ο Καραγκιόζης, για να γλυτώσει από την ανεργία, σκαρφίζεται να κάνει τον μάγειρα, μιας και είναι της μόδας! Αιτία το μαγαζί του Χατζηαβάτη, που κληρονομεί από τον θείο του, τον Σαμπαναγά. Ο Καραγκιόζης βάζει ποδιά και σκούφο, υποδέχεται όλους τους φίλους, στους οποίους σερβίρει τα φαγητά του και σε όσους από εσάς έρθετε, άφθονο γέλιο!
Μικροί και μεγάλοι απόγευμα Κυριακής διασκεδάζουμε, με τις περιπέτειες του αγαπημένου μας Καραγκιόζη, με την υπογραφή του θεάτρου σκιών "Αθανασίου".

Καραγκιόζης Master Chef, Karagiozis Master Chef
harbor of Nafplio, παραλία Ναυπλίου

Ώρες παραστάσεων
Δύο παραστάσεις, στις 16:00 & 18:00 (απόγευμα)

Γενική είσοδος
6€
Προπώληση εισιτηρίων 6€: Κιν/θέατρο Cine Nafplio
Ηλεκτρονική προπώληση στο viva.gr ή στο 11876

Πληροφορίες, κρατήσεις
Τ. +30 6972 717187

Αυτό το ήξερες;
Προβλέπεται Δώρο σε κάθε παιδάκι!
Ο θίασος Αθανασίου ιδρύθηκε το 1982 από τα αδέρφια Κώστα, Γιάννη, Αργύρη και Ελένη, μετά από πολύχρονη μαθητεία δίπλα στον αείμνηστο καραγκιοζοπαίκτη Γιώργο Χαρίδημο. Το 1993 διοργανώνει σεμινάρια για δασκάλους και νηπιαγωγούς με θέμα "Το θέατρο σκιών ως παιδαγωγικό εργαλείο".
Δημιούργησε μόνιμη σκηνή με παράλληλη λειτουργία εργαστηρίου, όπου παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών παρακολουθούν και μαθαίνουν τις τεχνικές του θεάτρου σκιών, ώστε να κατορθώσουν να παρουσιάσουν την δική τους παράσταση.
Εκτός από τους μόνιμους χώρους, που διαθέτει για τις παραστάσεις του στην Αθήνα και τις πολυάριθμες παραστάσεις, που έχει κάνει στο εξωτερικό για τον απόδημο ελληνισμό (σε Ευρώπη, Καναδά και Αυστραλία), o θίασος δίνει παραστάσεις Καραγκιόζη σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με δήμους, συλλόγους και κατασκηνώσεις.

37.564899030761, 22.801904099587